Bedste haven træsko

October 31

Bedste haven træsko

Havearbejde kan være mudret, våd, beskidte arbejde. Gartnere brug for sko, der kan holde deres fødder tørre og varme, og sko, der kan nemt rengøres for enden af arbejdsdagen. Sko, der kan nemt være gled ud ved døren er endnu mere bekvemt. Tilstoppe har længe været den perfekte sko til gartnere, og moderne plastic træsko er mere praktisk end det gamle træ og læder træsko.

Tørre og varme

Masser af træsko er på markedet i disse dage. Nogle er de traditionelle svenske træsko med træ sål og læder overdel. Disse er smukke, men de er ikke så praktisk for havearbejde som plast træsko. Plast træsko holde vand og mudder væk fra dine fødder, og kommer i mange farver. For gartnere er mørke farver formentlig bedre, som lysere farver blive plettet af snavs før. Træsko kan vaskes, men ikke alle pletter vaske ud.

At udlufte eller ikke at lufte

Det største problem med plast træsko er at holde fugt i og ikke ventilere godt. For at løse dette problem, tilføje nogle plastik tilstoppe producenter ventilationskanaler langs kanten af sålen eller på toppen af træsko. Hvis du ønsker ventilation, skal du vælge træsko med ventilationsåbninger på toppen og ikke langs siden. Side slidser Lad i mere vand og mudder. Plast træsko er mest komfortabel med sokker, og hvis du har for mange ventilationskanaler, dine sokker vil snart være våd og fødderne bliver kolde.

Hvor hen til indkøbe haven træsko

Havecentre sælge tider træsko til havearbejde, og nogle velkendte mærker, f.eks Crocs, er nemme at finde i de fleste byer. Nogle byer har Birkenstock butikker eller forhandlere, hvor du kan købe meget godt Birki træsko. Online, er dine valg ubegrænset; Zappos, selvfølgelig sælger alle former for plast træsko. Mange online forhandlere sælger Birki træsko, og Crocs kan gennemses på deres hjemmeside. Muck støvler har en online butik, som gør Sloggers.

Omkostninger

På tidspunktet for offentliggørelse er en af de bedste tilbud i haven træsko Sloggers klassiske haven træsko, på $20. Crocs er lidt mere, på omkring $30-$40. Muck støvler haven træsko er i rækken $60. Birki træsko uden en cork liner er også omkring $60, og hvis du opgraderer til Super Birki med en cork mund bed foring, du er på toppen af rækken haven træsko på omkring 80 dollar.

Fordele og ulemper

For en vifte af farver og stilarter vinde Crocs konkurrencen. De kommer i en forbløffende vifte af farver, så du kan få et par til at matche alle dine outfits. De har også en meget tiltalende, "sjov" udseende. Selv den all-business klassiske grønne og brune Muck støvler nu kommer i et par feminine farver. Sloggers kommer i flere lyse farver, som gør Birki træsko og Super Birkis. For ren komfort og holdbarhed er den pebret Super Birki med kork fod seng sandsynligvis den bedste haven træsko på markedet. Det har ikke ventilationshullerne, men du kan altid bore nogle i toppen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com