Bedste måder at Design moderne hjem interiør

August 18

Bedste måder at Design moderne hjem interiør

Ifølge HGTV har den moderne stil sine rødder i skandinaviske og tyske design fra 1930-erne. Det er baseret på brugen af asymmetrisk komponenter og fed, geometriske figurer, og det ofte placerer værdi på forlader store funktioner, såsom Vinduer og vægge, sparsomt udsmykkede eller helt usminket. Hvis du tænker på at designe et moderne hjem interiør, kan flere ideer hjælpe dig med at opnå optimale resultater.

Windows

Hvis du er stadig i designprocessen for en snart-til-være-bygget hjem eller foretage renoveringer på en eksisterende hjem, kan du overveje at indarbejde Vinduer højt oppe på vægge eller ovenlys i loftet. Disse virker bedst i områder som trappeopgange og badeværelser, som de naturligt lys strømmer i vil fremhæve de kantede og geometriske funktioner nedenfor af trapper, gelændere, bøtter og dræn. Alternativt, en anden en af de bedste måder at opnå et moderne look med din indre vinduer er at bruge vægpaneler som dit vindue behandlinger. Som anført i Dornob, placere panelerne så de blokere for direkte sollys, men stadig tillader lys at filtrere i omkring dem. Denne form for vindue behandling virker bedst privat eller lukkede off områder som soveværelser.

Møbler

Når det kommer til boligtekstiler din moderne hjem interiør, er den bedste mulighed at bruge stykker med strømlinet design, hvilket betyder at de flyder, kontinuerlig figurer. Din møbler bør også have en lys og åben føler, at det, som om stykkerne svævende over dit hjem gulv. Selvom det kan virke svært at udrette med store, tunge emner som enkeltsenge og kommoder, kan du løse problemet ved hjælp af float møbler. Float møbler stykker har ingen synlige stillinger eller andre støttestrukturer, der kommer i kontakt med jorden, da deres baser er skjult under deres Centre. Dette giver dem det udseende, at de er frit svævende.

Illustrationer

Illustrationer i et moderne hjem skal være minimal. Men hvis du beslutter at omfatte kunstværker, fremhæve dem med sætte fokus på eller ved at placere dem under en ovenlys eller høje vindue. I stedet for at hænge op flad todimensional billeder og malerier, prøv at sætte op tre-dimensionelle skulpturer, enten monteret direkte på vægge, på hylder eller på individuelle piedestaler.

Farver

Indre af en moderne bolig skal fokusere på arkitektur, kunst og møbler i stedet for brug af lyse, prangende farver geometriske specifikationer. Derfor er udnytter neutrale farver som hvid, off-hvide, lys grå, beige og mørke brune den bedste løsning. Holde fleste af dine vægge hvide eller lyse, da dette vil gøre indvendige rum synes større.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com