Bedste madras Topper for rygsmerter

January 12

Team af læger på Beds.org, som giver uvildig forbrugeroplysning om madrasser og madrasser græsklippere Bemærk, at rygsmerter er direkte kan henføres til typen madras som vi vælger at sove om natten. Mange madrasser græsklippere tilbyde ekstra komfort, men der er to, der fremmer lindring for dem, der lider af rygsmerter: hukommelse skum og latexskum.

Om hukommelse skum

Hukommelse skum er kendt for at være en af National Aeronautics and Space Administration mere populære forbrugeren spin-offs. Den oprindelige hukommelse skum, temperament skum, blev først udviklet i 1966 på NASAs Ames Research Center til brug i flyselskab siddepladser til at give ekstra beskyttelse mod krak og vibrationer. Hukommelse skum er blød, der svarer til kroppen nemt mens samtidig besidder ønskeligt kvaliteten af højenergi absorption. Hukommelse skum fundet vej til andre produkter, herunder hjelm polstring af professionel fodbold hold, den dæmpning sko, og mest bemærkelsesværdigt, til brug på hospitaler til at beskytte patienter mod tryksår.

Om Latex skum

I modsætning til hukommelse skum, som er afledt af plast, er latexskum lavet af gummi. Latex skum er en holdbar, fjedrende materiale, der modstår iført og tåreflåd, vender tilbage til sin naturlige form selv efter at blive komprimeret. Latex International er den største leverandør af latexskum sengetøj komponenter i USA. Virksomheden bygger på dens Talalay fremstillingsprocessen at opnå sammenhæng i sin latexskum med det ultimative mål at give fasthed og komfort.

Hvordan de giver lindring

Beds.org medicinsk anmeld team Bemærk, at topmadrasser lavet af hukommelse eller latex skum adskiller sig fra dem, der blot tilføje blødhed, såsom featherbeds eller polyurethan skum madrasser græsklippere. Hukommelse skum og latexskum giver typen af komfort, der tillader kroppen at opfylde topper, lindre trykpunkter for dem med tilbage eller ledsmerter og reducere fitful søvn.

Hvordan adskiller de sig

Hukommelse skum og latexskum har mindre afvigelser. Hukommelse skum langsomme forår-back reaktion betyder, at når vægten er anvendt og derefter fjernet, skummet returnerer til sin naturlige form gradvist. Latex skum, på den anden side fjedre tilbage næsten øjeblikkeligt når trykket er anvendt og fjernet. Hukommelse skum også afhængig kropsvarme til at blødgøre og forme det, mens latexskum straks overholder kropsform. Begge skum typer er naturligt antimikrobiel og modstandsdygtige over for skimmel og støv mider, hvilket også gør dem det ideelle valg for dem med allergi.

Hvad skal man kigge efter

Når du køber en hukommelse skum eller latexskum madras topper at reducere dine rygsmerter, være opmærksomme på skum tæthed, indlæse tykkelse og indrykning afbøjning (ILD), hvilke kvaliteter blødhed eller fasthed i madrassen topper. Tæthed kan variere fra 2 til 6 pounds, mens højden kan variere fra 1 til 6 inches. De fleste sengetøj eksperter vil fortælle dig, at en massefylde på mindre end 4 pounds og tykkelse på mindre end 3 inches blot tilføjer lidt mere komfort til din eksisterende seng, mens topmadrasser med højere densitet og tykkelse vil ændre tekstur af en seng helt. Beds.org bemærker, at tættere topmadrasser kan have mere fasthed, men måske det ikke altid er sandt, i hvilket tilfælde forbrugerne bør udsætte til produktets ILD. Generelt, hukommelse skum madras toppers med en ILD af 15 eller nedenfor og latexskum madrasser græsklippere af en ILD af 28 eller nedenfor er tilstrækkelige.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com