Bedste rækkevidde, ovn og mikrobølgeovn kombination

May 25

Når det kommer til at vælge den bedste række, ovn og mikrobølgeovn kombination, overveje din livsstil først. Tænk over hvor ofte du vil bruge hver apparat. Den vindende kombination til en boligejer med børn varierer dramatisk fra med en enkelt person stoffilterstøv off range toppen at opvarme en dåse af chili. Sætte dine penge på det apparat, du bruger oftest. Gå til maksimal funktioner i det apparat, du vil bruge den mest. Overveje færre valgmuligheder og en mindre pebret model for apparatet, som du vil bruge mindst hyppigt.

Ejerlejlighed, Loft og lille køkken plads

I et lille køkken er rummet en præmie. Hvis du er mere af typen varme og spiser, bliver en alle-elektriske køkken mere end passer regningen. Fokus på et gulv-stående kombination rækkevidde og ovn at spare penge. Eller opgradere til indbyggede væg-mount modeller give køkkenet en tilpassede udseende. Stick med samme finish stilarter såsom alle rustfrit stål, helt hvid eller helt sort. Hvis dit budget tillader, kan du overveje en kombination mikrobølgeovn og konvektion ovn. Konvektion ovne vil give dig hastigheden og bekvemmelighed af mikrobølgeovn madlavning sammen med evnen til at brune og grill fødevarer som bøffer, fisk og fjerkræ.

Køkken/alrum i et hus

Hvis du har en gennemsnit-størrelse køkken, cook ofte eller brødføde en familie, gas skal være "driveren" i at vælge din rækkevidde og ovn. En gas range vil give dig større kontrol over den varme temperatur og fordele varmen mere jævnt. Dette er en vigtig faktor, hvis du koge store måltider og ikke har råd til fejl. Ud over at, er en Gasovn uovertruffen for dem, der gør en masse bagning. Der er intet valg når det kommer til mikrobølgeovnen. De har alle drives af elektricitet. Fra en pris standpunkt, vil du sandsynligvis have mere indflydelse i at få et tilbud hvis du stick med én producent og vælge en "pakke" af apparater eller køb for closeouts på big-box apparatet butikker.

Gourmetkøkken med ø

Hvis high-end, chef-kvalitet funktioner er, hvad du er ude efter, skal du vælge hver kogeapparat individuelt og skabe en gourmet køkken kombination med top-of-the-line modeller fra forskellige producenter. Vælg en gas med fire til seks brændere og en fritstående, kommerciel kvalitet rustfrit stål rækkevidde. Tilføje en grilling enhed for at nyde indendørs grillede bøffer, fiske-og skaldyrsretter og kylling. Overvej at tilføje en flatiron tilbehør stykke til at lave pandekager i weekender og på panini sandwiches enhver dag, du vælger. Hvis du bage eller stege og underholde en masse, mener to ovne, så du kan stege en 20-punds kalkun i en ovn og bages desserter i den anden. Vælg en indbygget kombination konvektion mikrobølgeovn enhed for dual-madlavning funktioner og indstillinger. Installere en to til fire blus elektrisk kogeplade på din køkkenø til lette retter og røre-frites så du kan vise din multitasking færdigheder i madlavning og samtale med familie og venner på samme tid.

Indstillinger for dual Energy

Kombinere en gas range og ovn er en indstilling, der er åben for alle. Det er alt sammen et spørgsmål om dine præferencer, hyppigheden af anvendelse og budget. Du bliver nødt til at købe en flade kogeplade for at indsætte inde i din køkkenbordet, og tilpasse kabinetter for at installere ovn enheden. Vælg en enhed, indbyggede mikroovn og installere det over ovnen for at fuldføre din range, ovn og mikrobølgeovn kombination.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com