Bedste tid til at Reseed & befrugte græsplæner

May 21

Bare pletter, der ikke vokser tilbage, luge invasion, der ikke kan kontrolleres eller en træt udseende, kedelig græsplæne er tegn på, at sædekorn er nødvendig. Sædekorn og begynder et nyt program af foder og gødning bringe en gammel græsplæne tilbage til livet. De bedste tidspunkter til at reseed en græsplæne er forår og falder. Gødskning er mest effektive i sensommeren og sent falder nemlig græsplanter afslutte deres vækstsæson. Gødskning i foråret tilskynder til overdreven weed vækst.

Græsplæne græs arter

St. Augustine, Bermuda og Kentucky bluegrass er ikke-hjemmehørende plantearter, der kræver mere vedligeholdelse end indfødte græs arter såsom bøffel og blå grama græs. Græsplanter hjemmehørende på den lokale region kræver ikke så meget vand eller skadedyr og ukrudt kontrol. Native græs frøblandinger udkonkurrerer traditionelle græsplæne græs med hensyn til satsen for etablering, tykkelse af græstørv, slåning behov og ukrudt modstand.

Forberedelse til Reseed

Plænen er klippet kort sagt til 1 1/2 inches før sædekorn begynder. Oprette nye plads i den gamle græsplæne ved hjælp af en core perlator. Det løfter lille stik af jord og gamle græsplæne til at give mere iltning. En skive-såmaskine gør sædekorn mere effektiv. Det er en maskine, der deponerer frø på en og en halv gange den sats, der er anbefalet på pakken frø. Skive-såmaskine tunge såning sikrer en god rente af spiring selv i mindre end ideelle betingelser.

Ureagødning

Den nyligt seedede græsplæne er let top-dressed med moden kompost. Det indeholder hele spektret af 17 næringsstoffer græsplanter har brug for at vokse og trives. Mikroorganismer i modne kompost feed organismen populationer i jordbunden, herunder regnorme og gavnlige bakterier. Regnorme og mikroskopiske dyr i jordbunden skaber næringsstoffer græsplanter skal vokse tyk tørv og modstå skadedyr og sygdomme.

Befrugte

Native græsplæner kræver ikke regelmæssig befrugtning. De er akklimatiseret til det lokale jord næringsstoffer indhold. Ikke-indfødte græsarter kræver årlige befrugtning i sensommeren og slutningen af efteråret. Økologisk græsplæne græs gødning er afledt fra alle naturlige kilder som husdyrgødning, tang, fisk affaldsprodukter, korn måltid, knogler og blod måltid. Gødning er en stat reguleret industri og er ikke underlagt certificering af USDA National Organic Program.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com