Bedste Toilet rengøring leverancer

June 22

Bedste Toilet rengøring leverancer

En af de vigtigste dele af dit badeværelse til at holde ren er dit toilet. Hvis du går for længe uden at rense det, vil det vise. Et beskidt toilet kan gøre hele badeværelset vises uhygiejniske, selv hvis alt andet i det er ren. Ved hjælp af leverancer, som vil udføre jobbet godt for dig i et par minutter er nøglen til at sikre opgaven ikke tager for meget tid.

Desinficering af Toilet renere

En god desinfektionsmiddel er afgørende for at holde et toilet renere. Store-købte toilet rengøringsmidler, der indeholder blegemiddel fungerer bedst for at dræbe bakterier og fjerne snavset film og oprustning. Hvis du ikke kan lide at bruge kemikalier i dit hjem, er eddike et godt alternativ, fordi det også dræber bakterier og fjerner kalk. Eddike har en lugt, der er utiltalende til mange mennesker, men lugten går væk helt inden for et par timer.

Toiletbørste

Hvis du vil sikre, at den desinficerende rengøringsmiddel du har valgt, gør sit job godt, du har brug for en god kvalitet Toiletbørste til at skrabe snavs fra inde i skålen. Det er også nødvendigt, at den pensel, du vælger har en ende, der kan rense kanten af skålen, som er svære at nå på de fleste toiletter. Kigge efter en toiletbørste, der kommer med en holder, der dækker enden, så du kan opbevare det ved siden af dit toilet uden det ser uhygiejniske.

Desinficerende Spray renere

Du har brug for en separat desinficerende spray renere at rengør ydersiden af toilettet, låget og arealet under låget. Disse områder er også tilbøjelige til at bakterier og bakterier, så vælge en desinficerende spray rengøringsmiddel, der indeholder blegemiddel er ideel. Du kan også hæld eddike i en sprayflaske og bruge det til at desinficere ydersiden af dit toilet, hvis du ikke lide at bruge blegemiddel i dit hjem. Brug køkkenrulle eller en gammel klud til at tørre ned området du sprøjtede.

Toilet blok

Rens dit toilet med blokke af desinfektionsmiddel cleaners du slippe ind i dit toilet tank til at rense dit toilet, hver gang du skylle, som forhindrer filmy snavs i at bygge inde i dit toilet indtil blokken er helt opløst. Én type klip til kanten af dit toilet og fungerer på samme måde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com