Befrugtende Floratam græs

August 27

Befrugtende Floratam græs

"Floratam" er en bred vifte af St. Augustinegrass (Stenotaphrum secundatum), der vokser i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 8-10 og tilbyder en grove tekstur og meget kraftige vækst i foråret og sommeren. Et aspekt af en "Floratam" græsplæne regime involverer en fornuftig anvendelse af gødning. At vælge en passende gødning til "Floratam" lawn og anvende den på den korrekte hastighed og tid fremmer sund og frodig vækst uden uforvarende sårede græstørv.

Gødning Type

En komplet gødning med en 3-1-2 (eller lignende forhold, såsom 15-5-10) er generelt acceptabelt befrugtende en "Floratam" græsplæne, medmindre en jord test antyder noget andet. Hver gødning er mærket med tre tal, der angiver procentdelen af vægten af kvælstof, fosfor og kalium, i nævnte rækkefølge. Kvælstofgødning er enten slow-release (vanduopløselig) eller hurtige-release (vandopløselige) typer. Nogle produkter kan indeholde en blanding af de to typer af kvælstof.

Dosering

Aldrig anvende mere end 1 pund af langsom frigivelse eller 1/2 pund quick-release kvælstof pr. 1.000 kvadratfod af græs under en enkelt ansøgning. Anvende overdreven gødning kan brænde græs blade eller rødder og fremme hurtig vækst, som fører til en ophobning af strå (levende og døde stængler, blade og andet snavs på toppen af jorden), dårlig forankring og øget modtagelighed for rådner. For at bestemme, hvor meget af en bestemt gødning er forpligtet til at anvende kvælstof med en sats på 1 pund kvælstof pr. 1.000 kvadratfod af græsplæne, opdele 100 af det første nummer af de tre numre på etiketten gødning.

Timing applikationer

Gøre den første årlige anvendelse af gødning til "Floratam" plænen tre uger efter græsset bliver grønt, så længe ingen sen frost forventes. Gøre yderligere programmer hver fire til seks uger med hurtig udløsning kvælstofgødning eller hver seks til otte uger med langsom frigivelse kvælstofgødning, når græsset vokser aktivt. Anvend ikke mere end 4-6 pounds af kvælstof pr. 1.000 kvadratfod af græs alt til St. Augustinegrass plænen hvert år. Ikke befrugte St. Augustinegrass, når det ikke aktivt vokser på grund af tørke eller vækstdvale, og undgå fald ansøgninger af kvælstof, der tilskynder til en flush af vækst udsat for kold skade.

Ekstra gødning overvejelser

Den bedste måde at afgøre typen og mængden af gødning skal gælde for en "Floratam" græsplæne er at teste jorden eller græs blad væv (hvis græs vinger Vis problematiske symptomer eller du har mistanke om en næringsmangel). Sørg for, at gødning udsendes jævnt over græsset og vand det i godt at undgå brænde løv. Forlader afklippet græs på plænen returnerer nogle kvælstof tilbage til jorden. Græsset vokser i delvis skygge websteder generelt kræver mindre gødning og vand end den samme kultivar vokser helt i solen. Jordens egenskaber også indflydelse næringsstoftilgængelighed til græs.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com