Behandlet fyrretræ træ Vs. Cedar træ til ydersiden af et hjem

October 3

Behandlet fyrretræ træ Vs. Cedar træ til ydersiden af et hjem

Husejere bruger ofte trævarer til at konstruere en række udendørs strukturer. Sidespor, kan dæk, legepladser og pavilloner bruge en bestemt type af træ eller en kombination af skoven for de bedste resultater. Behandlet fyrretræ er meget udbredt til mange af disse formål. Cedertræ er en anden mulighed. Husejere bør overveje fordele og ulemper af behandlet træ versus cedertræ.

Behandlet fyrretræ for udvendige strukturer

Trykimprægneret træ er generelt lavet af sydlige gule fyr, som er behandlet med konserveringsmiddel kemikalier, der medvirker til at øge sin insekt og rådne modstand. Behandlet fyrretræ tømmer er generelt billigere for opførelsen af hjem udvendige strukturer. Ovntørret træ er mere dimensionsstabil stabil for konstruktion end lufttørret træ.

Fordele ved behandlet fyrretræ

Behandlet fyrretræ er billigere end woods, der indeholder naturlige olier, der fungerer som et konserveringsmiddel, som redwood og cedertræ. Behandlet fyrretræ har en udtalt korn og vil acceptere de fleste typer af pletten, ifølge forfatter Jeff Fahrenholtz af University of Minnesota hjemmeside. Det er et holdbart træ, der står til insekt og fugt angreb skyldes dens kemiske behandling. Behandlet fyrretræ har en grøn eller brun udseende, der vejr til en dæmpede grå over tid.

Ulempen ved behandlet fyrretræ

En række forskellige kemikalier bruges til at behandle pine tømmer. Kromaterede kobber arsenate (CCA) var engang brugt til dette formål, men bekymringer om sundheds- og miljøvirkninger endte dets anvendelse til det private marked. CCA blev erstattet af processer kobberforbindelser. Disse forbindelser øge korrosion af metal søm og skruer, dog så varmt-dyppet galvaniseret stål og rustfri skruer anbefales, ifølge StrongTie hjemmesiden.

Cedertræ til udvendige strukturer

Cedar er ofte bruges til udvendigt byggeri på hjem og er en højt værdsat materiale på grund af dens iboende kvaliteter. På grund af sin regning bruger mange bygherrer cedar på de udsatte dele af udvendige konstruktion mens du bruger andre materialer til mere skjulte områder af projektet.

Fordele ved Cedar træ

Cedar har en attraktiv gylden-brun farve, der giver udvendige projekter en ønskelig, naturlige udseende. Cedar træ indeholder naturlige kemikalier til at modstå rådner og insekter. Når det bruges til udendørs strukturer, kan cedar træ øge værdien af et hjem. Cedar har god formstabilitet, der gør det nemt for bygherrer at bruge--det vil sige, det har mindre svind og lange, lette længder med gode korn, der gør det let at skære, så og negle.

Ulemper ved Cedar træ

Cedertræ er omkring det dobbelte af prisen i behandlet fyrretræ og kan være for dyrt for nogle boligejernes konstruktion budgetter. Lavere kvaliteter af cedertræ er muligvis beskadigede eller svage og bør undgås.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com