Behandling for mider på en African Violet

April 3

Behandling for mider på en African Violet

Afrikanske violer er medlemmer af arterne, Saintpaulia og findes i mange hjem. Denne plante blomster og trives i kunstigt lys inde i boligen, hvilket gør det en ideel stueplante. Afrikanske violer er en favorit vært for spider mider, som forårsager skader på planten ved fodring på den. Iværksættelse af kontrolforanstaltninger, kulturelle, samt ved hjælp af gartneri sæber og olier, kan hjælpe kontrol spider mider i din African violet.

Identifikation

Spider mider sugende insekter, der skader afrikanske violer med deres piercing mund dele, suger saft fra bladene. Disse små skadedyr er medlemmer af familien Arachnid, flåter, skorpioner og edderkopper. Spider mider er lille og svært at se uden lup. En af de mest skadelige mider afrikanske violer er Cyclamen mide. Denne mide måler 1/100 tommer i længden og er en skinnende gul farve. Cyclamen mider formere sig hurtigt og er ofte svære at styre.

Effekter

Spider mider ofte går uopdaget i lang tid og kan ikke identificeres, indtil er sket alvorlig skade. Symptomer på spider mite angreb i afrikanske violer omfatter curling blade, visnen, forkrøblede blade, gulfarvning af blade og døde pletter på blade overflader. Nogle arter af spider mider efterlade en fine silke webbing på blade og blomster af angrebne planter.

Ikke-kemisk bekæmpelse

Syringing er en proces, der er ofte effektiv i holder lys infestationer med spider mider under kontrol. Når syringing din African violet, spray det ned med en hård strøm af vand to gange hver uge. Fokusere på undersiden af plante blade, da dette er en favorit stedet for mider at skjule. Syringing slag spider mider fra anlægget, reducere deres befolkning. Købe naturlige aggressiv insekter er en anden måde at styre spider mider. Lady biller, snyltehvepse og lacewigs feed på spider mider. Når du placerer disse insekter på din African violet, være sikker på ikke at anvende insekticider, fordi insekticider vil dræbe de naturlige prædatorer.

Kemisk kontrol

Gartneri sæber og olier er tilgængelige til behandling af mide i potteplanter. Behandle alle potteplanter samtidig for spider mider. Trim inficerede blade fra dit anlæg og kassere dem for at forhindre spredning af mider. Miticides er tilgængelige for tunge spider mite skadedyrsangreb. Planter, der lider af tunge angreb af spider mider kan dog være nødvendigt at blive kasseret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com