Behandlinger for brand myrer i en gård

September 22

Alle gartnere og husejere ønsker lidt fred i sindet, ikke en invasion af smertefulde, stikkende insekter. Brand myrer angribe mere end 325 millioner hektar i det sydlige USA, ifølge Oklahoma State University, og den stærke venom frigivet Når en brand ant bider eller svier sine ofre forårsager en kraftig brændende karakteristisk med begrebet "brand" ant. Agn behandlinger er i øjeblikket den bedste måde at slippe en gård af disse stikkende skadedyr.

Behandling gange

For maksimal effektivitet, slukkede lokkemad én gang i løbet af efteråret imellem August og oktober. Uanset den aktive ingrediens--kemiske eller økologisk--bruge en håndholdt eller køretøj såmaskine til at anvende agn i mængden og hen over det område, der er angivet på emballagen. Anvende enten tidligt eller sent på dagen vil øge chancerne for arbejdstager myrer at finde agn og transporterer den tilbage til de kolonier, hvor det kan dræbe dronningen. Agn behandlinger tager tid og behandle i efteråret kan dræbe fleste af brand myrer ved slutningen af foråret eller forsommeren.

Agn behandlinger

Agn behandlinger omfatter en specifik aktive ingrediens og forskellige ingredienser arbejder med forskellige hastigheder. For hurtigt virkende kontrol anbefaler Texas importeret brand Ant forskning og forvaltning projekt den aktive ingrediens indoxcarb. Det bør arbejde inden for to uger, men myrerne kommer hurtigere tilbage. Lokkemad, der bruger hydramethylnon kan udrydde fleste befolkningernes ant inden for tre til seks uger og holde dem under kontrol i flere måneder. En anden fælles ingrediens er en IGR eller insekt vækst regulator, såsom methoprene, fenoxycarb eller pyriproxyfen. Selvom det tager to til tre måneder for at se resultater, virkninger vare i mange måneder og give en af de bedste muligheder for langsigtet behandling.

Enkelte højen behandlinger

Mens du venter for din agn behandlinger til at sparke, overveje metoder til problematiske gravhøje i området individuel behandling. For at behandle et enkelt aktiv højen i din værftet, vent på en kølig morgen, når solen skinner, og myrerne bevæger sig om nær overfladen af højen. Hæld en stor gryde med kogende vand over og ind i højen at dræbe fleste af kolonien. Agn behandlinger giver stadig bedre overordnet kontrol, da de dræbe dronningen og kan nå mange gravhøje på én gang. Individuelle behandlinger, men tilbyder en fremragende og hurtig ressource for en gravhøj, der viser op lidt for tæt på hjemmet. Kemisk behandling inkluderer insekticider, granulater og støv beregnet til drys på højen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com