Behøver garager Drywall?

February 21

Drywall er byggemateriale bruges til at dække indre af en struktur. Mens installere drywall i garager ikke altid nødvendigt, er gør så et klogt valg. Hvis lovkravene ikke påvirker din beslutning, veje fordelene ved installation af drywall mod omkostningerne til at afgøre, om installation drywall i din garage er det rigtige valg for dig.

Forordninger

Mange bygningsreglementer har specifikke krav til drywall i garager, så tjek med din lokale bygning department til at afgøre, hvilke regler, du skal følge. Ofte, skal du installere drywall i en garage til at begrænse mobiliteten for potentielle brande. Folk park biler og store brandfarlige kemikalier i garager, så de fleste bygning afdelinger kræver husejere at installere 5/8-inch drywall, som hæmmer udviklingen i brande og hjælper med at beskytte de beboede dele af et hjem.

Fordele

Hvis du installerer drywall er valgfri i dit område, du stadig kan drage fordel af dækker interiøret i din garage. Gipsvæg vil tilbyde nogle Lydisolering, hvilket betyder, du kan arbejde i din garage uden at forstyrre andre. Når installeret over kvalitet isoleringsmaterialer, hjælper drywall dig med at regulere temperaturen i din garage. Og installere drywall tillader dig at male indvendige af din garage, som ser bedre end at have ufærdige studs og hængende isolering træ.

Overvejelser

Installation af gipsvæg og derefter udfører en frakke af drywall efterbehandling, men ikke mere, resulterer ofte i en garage, der har udsat dele af papir drywall tape. Over tid, papiret gule og skræl væk, fordi det er udsat for fugt. Hvis du gør drywall din garage, udføre alle tre lag af drywall efterbehandling. Først, integrere papir drywall tape i fælles sammensatte over hver søm mellem gips bestyrelser. For det andet dække alle papir tape med en tyk frakke af fælles sammensatte. Endelig sand fælles sammensatte, indtil det er glat, og anvend derefter et tyndt lag af stof til at give de drywalled overflader en poleret look. På dette tidspunkt, kan du lade drywall alene, men grunding og maling vil forbedre udseendet af din garage endnu mere.

Advarsel

De fleste garager modtage 5/8-inch drywall, som ofte er tilstrækkelig for bygningsreglementer. Men også vigtigt dækker eventuelle huller omkring garage dør hardware, rør, dragere eller andre strukturelle elementer, der levner plads gennem hvilke brand kan rejse. Installere fuld stykker af drywall at dække størstedelen af din garage interiør. For små huller, bruge skumisolering eller hvad materiale din lokale bygning kode kræver for at begrænse en brand mobilitet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com