Behøver jeg at bekymre sig om sne vægt på mit tag?

June 2

Sneen er kraftig nok til at snap grene og elledninger, og det er helt sikkert stærk nok til at nedrive et tag. Det er usædvanligt, men uhørt af ikke, for overdreven sne at veje ned et tag, at skabe alvorlige strukturelle skader og endda totalt ødelæggelsen af en bygning. Alle bygninger er designet til at bære vægten af sne, men-- og i de fleste normale situationer, det udgør ingen trussel mod dit hjem som helst.

Sne vægt

Når konstrueret korrekt, er alle bygninger designet til at modstå en vis vægt fra sne, is og debris. Kommercielle og private bygninger er påkrævet til at modstå en vis mængde sne belastningen, som varierer afhængigt af område. I det sydlige regioner med lille snefald, kan bolig tagene være designet til at holde 5-10 lbs. sne. I nordøstlige områder hvor sneen er tungere, kan bygninger holde op til 40 lbs. sne vægt. Hvis du bor i et moderne hjem (bygget i de sidste 50 år eller deromkring), er blevet korrekt bygget, dit tag er allerede designet til at modstå normale sne vægt. Når sneen er overdrevet og ekstremt våd, kan det sætte en uventet vægt byrde på dit tag.

Tagkonstruktionen

Alle tagene er ikke skabt lige. Huse, bygget med dårlige materialer og boliger, der har været dårligt vedligeholdt kan have svage tagene, der ikke understøtter endda almindelige sne vægt. Kigge efter tegn på, at sne vægt er for meget ved at kigge på tag, vægge, døre og understøtter af bygningen. Hvis døre og Vinduer begynder at se bøjet eller skæv, lægger sneen for meget vægt på taget. Krakket bjælker og synligt sagging områder af taget er advarselstegn, du har et alvorligt problem. Tale til en bygning inspektør eller professional fra brandvæsenet er du bemærker disse tegn.

Tag sammenbrud

En lille sagging og bøjer sig under sneen vægt kan ikke permanent skade hvis integritet af taget forbliver intakt. I disse tilfælde taget vil vende tilbage til normal når sneen vægt er fjernet eller naturligt smeltet. Når bjælker og vægge begynder at give i pres og knæk eller bryde, vil sagging blive permanent. Når den faktiske vægt af sne langt overstiger mængden af pres taget er designet til at modstå, er totale sammenbrud en mulighed. Være særligt opmærksomme på sne oprustning på stort tag udhæng, der har lidt at ingen undersiden støtte, multilevel tagene hvor store bunker af sne har tendens til at ophobe sig i et område og tag dale eller kroge hvor sne og is indsamler, mens faldende og smeltning.

Snerydning

Samlede tag sammenbrud er usandsynligt, men det er en mulighed. Sne kan oprette permanente skader på taget, men at fjerne sne kan være skadelig samt. Kolde helvedesild kan blive beskadiget eller ødelagt, da sneen er ved at blive tvangsfjernet, og det er yderst farligt at forsøge at fjerne sne fra et tag. Faldende sne og is kan oprette skade til omkring mennesker og genstande i nærheden. En tomme af vand eller sne vejer ca 5 lbs. per kvadratfod. Gøre math, når sneen falder. Tag til støtte 20 lbs. i vægt kan modstå op til 12 inches af meget våde, tung sne. Tegninger viser mængden af vægten taget af bygningen er designet til at holde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com