Behøver jeg en GFCI stikkontakt i en Garage?

December 13

Behøver jeg en GFCI stikkontakt i en Garage?

Jorden fejl kredsløb interrupters er stikkontakter, at rejse en afbryder i en stikkontakt, selv hvis GFCI registrerer en kort eller en fejl i kredsløbet jorden. Resten af dit elektriske system vil fortsætte med at arbejde, men du kan ikke bruge stikket med en GFCI, indtil du rette fejlen og nulstille breaker. Bygning koder diktere hvor du skal installere GFCI forretninger.

Kodens krav

2008 "nationale elektriske koden," som de fleste kommuner bruger, kræver GFCI forretninger i alle badeværelser, køkkener, garager og i enhver udendørs beholder--overalt vand kan komme i kontakt med de elektriske ledninger. Selv om du har ingen VVS eller vand i din kælder, kræver koden stadig stikkontakter i kældre skal have GFCIs. Hvis du bor i et område, der ikke har vedtaget den nationale elektriske kode som sin standard, skal du kontakte din lokale bygning afdeling for at finde ud af, hvis de kræver GFCI forretninger i garager.

Test GFCI

På forsiden af din GFCI plug, mellem plug recepticals, vil du se to knapper. Man læser "Test" og andre "Nulstil." For at teste, om din GFCI fungerer korrekt, sæt et lys i en af forretninger. En lille natlys fungerer godt for dette, men du kan også bruge en lampe. Sørg for lyset er tændt, så ramte knappen "Test". Lyset skal gå ud, viser GFCI er udløst. Ramt knappen "Nulstil" for at nulstille GFCI og lys skulle komme tilbage.

Når GFCI ture

GFCI måler aktuelle kommer ind i stikket og nuværende går ud. Når der er variation mellem disse to, GFCI ture. Dette kunne være på grund af vand siver ind på ledninger, at en kort et eller andet sted i kredsløbet, eller endda en defekt GFCI. Frakobl alle apparater er knyttet til GFCI og ringe til en elektriker for at fastslå årsagen til fejlen.

Yderligere overvejelser

Hvis du har en eksisterende garage, der blev bygget før den elektriske kode i dit område kræves GFCI i garager, du behøver ikke at erstatte de eksisterende stikkontakter. Men hvis du udskifter outlet — for eksempel, hvis man går dårligt – eller hvis du tilføjer alle nye afsætningsmuligheder — du skal bringe dem på linje med kravene i den nuværende kode. Og selv hvis afsætningsmulighederne er ikke obligatoriske, de kan beskytte dig mod elektrisk stød og er billig forsikring, så kan du installere dem alligevel.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com