Behøver jeg selvrensende for komfur?

June 15

Behøver jeg selvrensende for komfur?

Hvis du er i markedet for en ny brændeovn, kan du finde, at nogle modeller har en selvrensende funktion, mens andre ikke gør. Mens du ikke behøver strengt taget en selvrensende ovn, har disse moderne apparater en række fordele. Hvis du har nogensinde spildt noget i din brændeovn, er chancer den selvrensende funktion kunne komme handy.

Ren det selv

Ingen regel siger du skal købe en ovn med en selvrensende funktion. I virkeligheden, hvis du bruger ovnen kun lejlighedsvis eller aldrig spilde noget mad, ville du sandsynligvis ikke gavne meget fra en selvrensende enhed. Selv hvis du oplever et olieudslip i den nye komfur, kan du altid rense det op selv ved hjælp af en af de mange kommercielle ovn rengøringsmidler på markedet. Har du ingen problem at gøre det hårde arbejde selv, behøver du ikke en selvrensende ovn.

Større bekvemmelighed

En af de vigtigste fordele ved en selvrensende ovn er bekvemmelighed. Med en selvrensende ovn behøver du ikke at bruge timer på at skrubbe væk at bagt på fødevarer og dem, der i pletter. Du simpelthen starte den selvrensende cyklus og gå væk. Ovnen automatisk varmer sig selv op til omkring 900 grader Fahrenheit og låse døren for at undgå forbrændinger. Når den selvrensende cyklus er komplet, ovnen låser op og lukker sig selv ned.

Mindre røg

Utilsigtede udslip og mad splatters på indersiden af din ovn kan forårsage rygning og afbrænding når du bruger komfuret. Du kan undgå disse problemer ved at rydde op enhver spildt mad lige væk eller ved hjælp af den selvrensende funktion på din brændeovn. Valget er dit og koger ned til hvor meget arbejde du ønsker at gøre dig selv versus at lade ovnen gøre arbejdet for dig. Hvis du er sikker på du vil være på vagt ved aftørring op ethvert spild straks, kan du ikke brug for en selvrensende ovn; Hvis ikke, en selvrensende enhed kan være en smart køb.

Prisforskellen

Mens komfur priser varierer afhængigt af en række faktorer, kan du finde, at en selvrensende ovn koster mere end en tilsvarende udstyret komfur uden en selvrensende funktion. Hvis dette er tilfældet, afgøre, om den ekstra bekvemmelighed af en selvrensende ovn er værd ekstra omkostninger. Hvis du kan finde en selvrensende ovn til samme pris som en enhed uden funktionen, bliver beslutningen meget nemmere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com