Behøver udskiftning Windows hærdet glas?

May 9

Behøver udskiftning Windows hærdet glas?

Vinduet forhandlerne henviser nogle gange til hærdet glas som sikkerhedsglas, på grund af den ekstra styrke og varmebestandighed, hærdet ruder tilbud. Du skal muligvis installere udskiftning vinduer med hærdet glas opfylder lokale sikkerhedskrav. Sådanne standarder kan kræve du til har hærdet rudeglas i nogle, eller alle, områder af dit hjem på grund af placeringen af windows eller potentiale for brandskader.

Karakteristika

Producenter bruger varme eller kemikalier til at styrke hærdet ruder, hvilket gør dem to til fire gange stærkere end almindeligt rudeglas. Nogle hærdet ruder er designet til at splintre i små stykker med stumpe kanter når glasset er brudt at reducere risikoen for sårede mennesker i nærheden. Andre hærdet ruder knæk i et lineært mønster når brudt, men de fleste af fragmenterne forblive inde den rude indramme at forebygge personskader.

Bygningsreglementer

Vinduet fabrikanter markedsføre hærdet ruder for udskiftning vinduer i badeværelser, børns værelser og sidelights, der flankerer døre. Bygningsreglementer kræver dog som regel ved hjælp af hærdet glas for udskiftning Vinduer placeret i badeværelse brusere eller badekar og spabade. Et vindue forhandler eller entreprenør i dit område vil vide de koder, du skal følge for vinduet anlæg i dit hjem.

Løbeild beskyttelse

En almindelig rude, der er udsat for høj varme fra en wildfire kan bryde i tre minutter eller derunder og udsætte indre af et hjem at vindblæste gløder eller flammer, ifølge forsikring Institute for forretning og hjem sikkerhed. Dog er hærdet ruder omkring fire gange mere modstandsdygtige over for at bryde når det udsættes for en wildfire varme. Institut anbefaler udskiftning standard vinduer med dobbelt-ruden vinduer, der har hærdet glas på wildfire-udsatte områder. Nogle bygningsreglementer i områder hvor skovbrandene almindeligt forekommende kan kræve, at alle udskiftning vinduer har hærdet ruder.

Mærkning og koster

Du kan identificere hærdet ruder af på udkig efter en permanent ætset etiket på det ene hjørne af glasset. For eksempel kan du se "tempglass" ætset på en rude, sammen med amerikanske nationale standarder Institute (ANSI) kodenumre. ANSI fører tilsyn med oprettelse og brug af retningslinjer, der gælder for virksomheder inden for byggeri og mange andre erhvervssektorer. Udskiftning vinduer med hærdet ruder kan koste mindst 15 procent mere end standard udskiftning vinduer, ifølge Center for brand forskning på University of California.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com