Behr væg maling farver

January 2

Behr maling tilbyder hundredvis af forskellige farver, hver en del af sin egen særskilte "farve familie." Det første sted at starte når du vælger en maling farve er at bestemme den stemning, du håber at skabe i dit hjem, som hver farve familie bringer med sig en anden energi til et værelse.

Grundlæggende

Hver farve på en bestemt Behr farve stribe består af den samme base color, så når du har bestemt, at en farve vil arbejde, de andre nuancer på denne strip kan tjene som markeringsfarver. Hvis du simpelthen ikke vide hvor man skal begynde, kigge dig omkring dit hjem og dit skab. Kig på tøj farver du normalt købe og farver du naturligvis reagere på. Disse farver vil gøre et godt udgangspunkt for dig, som du ser på Behr farve strimler.

Grøn

Behr har et stort udvalg af grønne nuancer. Tage et kig på green, hvis du vil oprette en beroligende plads hvor roen hersker. Indstillingerne omfatter: meget lys nuancer gerne fremhæve og grøn glitre; jordfarver såsom Marsh bregne; Naturlægemidler haven, timian grøn og Dill Pickle; toner, der er ideel til et barns værelse, som grøn glitre, Ånden hviske og Key Lime; og dybe, mørke, dramatiske toner som havfrue Net og skyggefulde Gran.

Blå

Blå nuancer tendens til at invitere følelser af ro og harmoni. Blå er også forbundet med learning og kan gøre en god baggrund i en undersøgelse eller den. Behr bærer hver nuance af blå, fra den lyseste hvid safir til medium-tonet tropisk swimmingpool og fyldig dyb blå Ocean. Behr også bærer en linje af blå-grønne og blå-grå.

Rød

Rød er tættest forbundet med energi, held og lykke og styrke. Behr tilbyder en række valg fra den røde familie. Reds komme i hver skygge fra kirsebær til Poinettia, nogle med pink undertoner og nogle, som galleri rød, med brune undertoner.

Orange

Orange, kombinationen af gul og rød, bruges som en markeringsfarve og er ekstremt opmærksomhed at få. Behr valg omfatter den letteste orange, Citrus Hill. Indisk dans og Mesa Sunrise, som begge ville passe pænt i en toscanske indrettede værelse; og den mere traditionelle nuance af orange kaldte Fireglow.

Lilla

Lilla betragtes som en farve, der vækker følelser af spiritualitet og transformation. Blandt de overraskende antal lilla nuancer er Behr tilbud næsten hvid tidløse dagen; farver lige til højre for en piges værelse, som Pearl Violet og lilla lilla; og den dybt mættet, sofistikeret nuancer af genert Violet og baryton.

Hvid

Nuancer af hvide repræsenterer renhed, enkelhed, fred og ydmyghed. Hvid farvevalg kommer ofte med undertoner af andre farver som gul, blå og grøn. Sommerhus hvide og struds har brune undertoner. Forskellige nuancer af hvid kan fungere godt i samme rum. For eksempel, sne hvid kan virkelig pop mod den cremede toner af hvid trøffel.

Gul

For nogle repræsenterer gul optimisme, fantasi og håb. Blandt nuancer af gul Behr er tilbud den meget bleg ananas boblevand, brown-farvet bayerske cremen og chokerende lyse skyggen af Empire gul.

Neutrale nuancer

Neutrale farver giver en følelse af velvære og varme. De er ofte forbundet med familie og hjem. Behr neutrale nuancer omfatter: den ecru farve af chokolade skum; traditionelle brune som Adobe halm, tæppe Brown og genoplivning mahogni; og grå nuancer af stilheden, Silver Screen og tin krus. Neutrale nuancer er ofte parret med lysere, mere levende nuancer for kontrast i et værelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com