Bekymringer ved at bruge omvendt osmose vandfiltre

June 3

Bekymringer ved at bruge omvendt osmose vandfiltre

Omvendt osmose vandfiltre er hjem vandrensningssystemer. De leverer "høj renhed" drikkevand, som er næsten fri for forurenende stoffer. På trods af de fordele, som omvendt osmosevand giver filtre, mange boligejere er bekymret bruger dem til at behandle deres vand fra hanen. De fleste problemer kan overvindes med oplysninger til at aflive visse myter om omvendt osmose vandfiltre.

Om

Omvendt osmose vandfiltre har været brugt af husejere i år. Filteret indeholder et meget tæt kappe, der medfører tab ud kemiske indskud, bakterier og organismer som vandet passerer igennem den. Kraft af vandet løber gennem membranen også hjælper med at fjerne vandbårne forurenende stoffer. Konceptet er lig metode anlæg anvender til at opsuge fugt gennem deres roden struktur. Som vandet passerer gennem flere membraner, er skadelige toksiner fjernet forlader kun rent vand for planter til at fordøje.

Vand Source Matters

Nytten af omvendt osmose vandfiltre afhænger din vandkilde. Selvom filtrering proces er den samme, kan materialet af filteret (membran) variere. For eksempel, en TFC membran er udsat for oxidation og bør ikke bruges med chlorerede vand fra hanen, medmindre filteret er også udstyret med en carbon pre filter til at fjerne klor, før vandet passerer gennem TFC membran. Klor kan beskadige membranen og gøre filteret mindre effektiv. Når du ikke kender din vandkilde, eller det kommer fra flere leverandører, er en omvendt osmose vandfilter sandsynligvis ikke den bedste purifier for dig.

Omkostninger

Det er undertiden vanskeligt at kende de reelle omkostninger ved omvendt osmose vand filter rensning. Omvendt osmose vandfilter producenter hævder, at omkostningerne er så lavt som et par cent per gallon, siger Aqua teknologi vand butikker. De hævder, at i virkeligheden hver gallon af renset vand, der leveres af et omvendt osmose vandfilter normalt koster omkring 25 til 35 cent per gallon. Prisen er om svarer til at bruge andre vandrensningssystemer som dampdestillation.

Vandkvalitet

Omvendt osmose vandfiltre kan give vand, der er op til 99 procent forurenende gratis, men kun når de anvendes i kombination med et kulfilter. Uden kulfilter opnår omvendt osmose filter ikke de samme rensning resultater. I virkeligheden, eliminerer ved hjælp af et omvendt osmose filter alene kun 50 til 80 procent af vandbårne forurenende stoffer og kemikalier.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com