Belladonna planter

January 19

En række attraktive planter almindeligt forekommende i mange værfter og haver er giftige. Belladonna er en blomstrende Prydplante, der betragtes som meget giftigt. Placere denne plante i din værftet eller haven er ikke anbefalet til dem, der har små børn og kæledyr, der ofte tilbringer tid udendørs. Forbruge nogen del af Belladonna kan producere giftige virkninger.

Identifikation

Belladonna er også kendt som belladonna og af dens videnskabelige navn af Atropa belladonna. Denne blomstrende prydplante producerer grønne blade, røde sap og blomster i nuancer af rødlig-lilla eller grønlig-lilla. Belladonna producerer attraktive, blank bær, der er lilla-sort. Denne blomst er ofte brugt i landskab indstillinger som en accent plante.

Menneskelige potentiale

Belladonna planter er giftige planter og forbrugende blomster eller blade af planten producerer symptomer på plante forgiftning. Bær indeholder den højeste koncentration af giftige alkaloid tropane og atropin. Dem, der indtager dele af dette anlæg kan opleve hurtig puls, forstørrede pupiller, feber, tør hud, hot blussende hud, mundtørhed, synkebesvær, afbrænding af halsen og svær hovedpine. Mennesker, der har spist dele af denne plante døde inden kort tid indtagelse.

Animalske potentiale

Belladonna er en farlig plante at have i hjemmet, hvis du har kæledyr. Belladonna er giftig hen til hunde, katte og heste. Dyr, der forbruger nogen del af denne plante kan opleve diarré, svære mavesmerter, mave ubehag, overdreven spytsekretion, inappetence, forvirring, svaghed, langsom puls, forstørrede pupiller og central nervesystemet depression.

Overvejelser

Kontakt din læge eller dyrlæge, hvis Belladonna planter der forbruges. Dette er vigtigt, selv om en lille del af planten er forbrugt eller findes endnu ingen symptomer. Forbrugende plantemateriale kan også forårsage alvorlige allergiske reaktioner, der kan forårsage symptomer såsom nældefeber, hvæsen, besvær åndedrætsbesvær, hævelse af læber, hævelse af tungen og hævelse af halsen. Børn har en øget risiko for kvælning på plantedele.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com