Bellawood Installation

January 28

Bellawood fremstiller færdige pre hårdttræ gulvbelægning. Denne trægulve kan installeres i et værelse på bare en dag, fordi der er ingen grund til sand eller finish gulve. Når plankerne er naglet i stedet kan de gik på straks. Handy husejere kan installere Bellawood gulve uden at ansætte en professionel trægulve installer.

Instruktioner

•Sæt den Bellawood gulve i lokalet to til fem dage før installation. Dette vil give gulvet tid til at acclimate til rummet, før det er installeret.

•Vacuum undergulvet hen til ophæve snavs og debris. Kontroller for at sikre, at det er glat og flad.

•Drej ud et lag af 15-pund asfalt filt. Overlap filt af ca 3 inches. Hæft filt til undergulvet med en korte pistol. Filt vil bidrage til at forhindre gulvet i knirkende.

•Locate den længste væg, der løber vinkelret på gulvet bjælker. Dette vil være, hvor du begynder på installationen gulvbelægning. Installation af trægulvet vinkelret på gulvet strøer giver gulvet tilføjet styrke.

•Lay den første række af planker på plads. Cut den sidste planke til størrelse med en gering sav. Space planker ca halv-tomme fra væggen. Ansigt søm rækken på plads med 1 1/2-inch efterbehandling negle. Bor en pilot hul for hver søm og derefter søm det ind i bestyrelsen. Sæt negle under overfladen af brættet med et søm sæt. Gentag med de næste tre rækker. Forskyde leddene i bestyrelserne, så de er mindst 6 inches fra den forrige række.

•Installer resten af Bellawood gulv. Efter de første par rækker er blevet installeret bør du kunne bruge en træ gulv sømpistol. Hver række i sted og tryk planker med en gummihammer. Skære endestykke i rækken med en gering sav. Skub træ gulv sømpistol over bord tungen og strike stemplet for at negle rækken på plads. Installere hele gulvet på denne måde.

•Installer den sidste række i Bellawood gulve i sted. Måle afstanden mellem de installerede træ gulv og væg. Trække en halv-tomme fra måling. Dette er, hvor bred den sidste række af planker skal være. Skæres til planker til denne størrelse på en bordrundsav. Bruge et brækjern for at kile den sidste række af planker på plads. Ansigt søm bestyrelser med en hammer og 1 1/2-inch finish negle. Sæt negle med et søm sæt.

Tips & advarsler

  • Arbejde omhyggeligt, så du ikke skader finish på Bellawood gulv under installationen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com