Belysning FAQ

September 22

Belysning FAQ

Belysningen er en langt mere tætte emne end det var engang; for mere end et århundrede, har glødepærer eksisteret i omkring deres nuværende form. Gennem årene, har andre teknologier poppet op; dog kun under den sidste halvdel af 1900-tallet de begynder at blive mere udbredt. Mange husejere har spørgsmål relateret til nye og alternative former for belysning.

Hvorfor er mange mennesker imod glødelamper?

Elpærer har tjent en afgørende rolle i belysning op i verden, og selv som af 2011, de udgør 85 procent af verdens belysning, ifølge det amerikanske Department of Energy. Ulempen er, at selvom teknologien er fremherskende, det ikke betyder, det er den bedste løsning. Glødelamper er ødsel---at miste op til 80 procent af dens energi som varme, snarere end lys. Alternative kilder, såsom fluorescerende belysning, kan operere på en højere effektivitet, hvilket fører til mindre spildt energi.

Hvordan levetider glødende vs lysstofrør sammenlignet?

Uden for at være op til 75 procent mere effektiv, vinde fluorescerende lys også slaget i levetid. Elpærer er generelt beregnet til sidste fra 1.000 til 2.500 timer; dog, fluorescerende lys kan vare fra fem til 10 gange længere, afhængigt af typen. Kompakt lysstofrør, eller sparepærer, sidst omkring 10.000 timer, mens straight-rør---typen belysning almindeligt scene i kontorbygninger---sidste op til 24.000 timer.

Som Type belysning sparer mig flest penge?

Sparer penge, afhænger af, hvordan man ser på det---kan du tænke på det som gemmer nu eller besparelse på lang sigt. Hvis du er interesseret i at spare flest penge straks, er glødepærer den billigste type tilgængelige; generelt, CFL lys koste flere dollars mere end glødepærer.

Hvis du tænker mere langsigtet, så er fluorescerende lys meget mere omkostningseffektiv. Deres energieffektivitet betyder, elregningen vil være lavere og deres lange levetid betyder færre udskiftninger, som kræver færre pærer er købt.

Er Solar Lights effektiv?

Sol belysning er en stor begreb i teorien; jo, opererer det på gratis elektricitet fra solen. Boligejere kan installere sol lys---normalt bruges som udendørs lys---let; hvert lys fungerer ud af en solcelle som omdanner sollys til elektricitet, som det gemmer derefter i et batteri, der er udnyttet til at drive pæren senere. Den største ulempe er manglen på sollys. Steder hvor sollys er sparsom, kan operationelle tid og strøm af solens lys være begrænset fra 30 til 50 procent.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com