Belysning ideer til en hjemmebiograf

December 18

Når du udformer en hjemmebiograf, er målet at skabe en behagelig publikum oplevelse. Hvad mangler ofte er skiftende humør fundet i en kommerciel theater. Belysning virkning er, at teatret bliver mørkere og mørkere, indtil der er kun film skal ses. Det er muligt at skabe denne dimming stemning i din hjemmebiograf. Denne artikel fremhæver nogle af de belysning aspekter du bør overveje.

Hus lys

Når du indtaster en biograf, er den første belysning, du støder på, hvad er kendt som "hus lys." Disse lys kan blive fancy lysekroner eller simpel canister lys forsænket ind i loftet. Mærkbar er, at de drives på omkring 60 procent af normale almen belysning. Det er nemt at oprette denne effekt ved hjælp af lavere watt-pærer og en simpel dimming switch til at sænke hus lys, når det er tid til showet.

Gardin lys

Dine øjne er justeret til hus lys. Hvad er foran dig er et gardin, eller måske din skærm er på permanent display. Generelt, separat fokuseret lys henlede opmærksomheden på den plads, hvor filmen vil blive vist. Ofte parabolsk aluminiseret reflektor lyser (PARs) eller en anden type af oversvømmelse belysning bruges. Disse er også på en lysdæmper, så som tæppet stiger eller går sidelæns, eller skærmen begynder at lyse op de er nedtonet til nul belysning.

Exit og Pathway belysning

På dette tidspunkt, har dine øjne justeret igen for at sænke belysning. Hvad vil blive mere synlig nu er Afslut tegn og serie af lys indlejret i gulvet eller stol tabicas støtte gå. Det ville være farligt i en kommerciel teater til at gå helt mørkt og ikke give nogle belysning i nødstilfælde. Gentage dette design i hjemmebiografen er ønskeligt, selvom det er valgfrit. Disse lys er ikke slukket da rummet er besat så de ikke behøver en lysdæmper.

Området belysning

Adskille de kommercielle theater fra hjemmebiografen er de privilegerede valg, du foretager vedrørende området belysning og individuelle viewer komfort. Du kan vælge at lede en enkelt overhead lys ned på hver stol for let manipulation af eksterne enheder, telefonpasning, læsning og notetagning. Du kan forlade overhead lys på lysende en drik og snack counter for at lette rejser til dette område, mens filmen vises. Du kan ønske at subtilt lys Vælg filmplakater på væggene eller installere væg sconces for en ønsket effekt.

Når showet er Over

Når filmen er slut, kan du tilbageføre belysning processen ved at bringe op alle lysene indtil hus lys igen levere generelle belysning til rummet. Du kan ønske at bruge kommercielt tilgængelige remote lysdæmpere eller installere en switch panel nær den primære viewer stol i din hjemmebiograf. Nem kontrol over belysningen kan yderligere forbedre din oplevelse og støtte bevægelse under pauser eller afbrydelser.

Økologi overvejelser

Så vidt muligt Vælg økologisk designet belysning. Kompakt lysstofrør (CFLs) er tilgængelige i en række wattager og formål, herunder loft dunke og retningsbestemt sætte fokus på. Du kan overveje at bruge lysdiode (LED) konfigurationer. Generelt, de er mere langtidsholdbare og levere tilsvarende belysning til konventionelle glødelamper eller halogen belysning. Skal du købe pærer, der er normeret til brug med en lysdæmper.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com