Belysning ideer til en lang smal Hall

September 7

Belysning ideer til en lang smal Hall

Lange, smalle haller ofte præsentere en design udfordring: selv med en lang væg område, de er for tynd til pladskrævende lys, der vil tage op værdifuld plads. Snarere end at overlade din hall, mørk og dyster, bruge lav-profil belysning. Få mest muligt ud af dit lys ved at male på gangen i lyse farver for at afspejle gløden.

Forsænket lys

For at tilføje lys fra loftet i din entre, installere forsænket lys for at tilføje lysstyrke uden at optage plads. Sætte lys i langs loftet med jævne mellemrum at oprette en belysning ordning, der ikke vil være overvældende i en smal plads. Ifølge hjemmesiden direkte belysning, skal du placere en lys hver 8 til 10 fod i de fleste gangarealer. For at finde den rette balance for dit hjem, eksperimentere med pærer i forskellige watt og afstande fra hinanden til at finde den rette balance for din hall.

Hjørne lamper

Et fælles problem for mange lange gangarealer er de mørke hjørner i begge ender, der kan skabe følelsen af en uendelig tunnel. For at løse problemet uden at optage meget plads, brug høje, slanke stående lamper. Søge design, der har små, flade baser, der kan putte ind i hjørnet uden at være en tur fare; vælge modeller med lav profil hoveder, der kan roteres for at kaste lys over de mørkeste områder.

Sporet belysning

Når du vil kontrollere eller Skift belysning i din entre, bruge track belysning. Afhængigt af stilen i dit hjem, kan du bruge et standard lige spor eller kigge efter en buet version til at tilføje blikfang til loftet. Installere lys langs loftet, og flytte de individuelle inventar for at skabe en jævn belysning ordning langs gangen; Du kan også bruge dem til at fokusere på stykker af kunst eller til at lyse mørke hjørner.

Galleri belysning

Smalle gangarealer ignoreres ofte som et designrum. Hvis du vil bruge din gangarealer som et visningsområde til illustrationer, skal du bruge belysning til funktionalitet og dramatisk effekt. Installere små projektører på toppen af muren, og koncentrere dem til at skinne ned på hvert maleri; Placer lys under hvert stykke at shine op for en lige så dramatisk look. De definerede kogler af lys vil låne din entre en dramatisk look, uden hindrer funktion.

Dramatiske inventar

Fordi en gangen er ofte den første introduktion til dit hjem, kan du bruge dramatisk belysning turneringsplaner til at slå tonen an. Hvis hallen har højt til loftet, hænge to eller tre lysekroner til at tilføje en glød og skabe en fed redegørelse. For en antik look, montere elektriske stearinlys sconces langs væggen i en højde, der ikke bliver nogen sundhedsfare for mennesker gå af. Fed belysning valg kan tilføje stil til en entre i stedet for at lade det gå ubrugt som et designrum.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com