Belysning ideer til et badeværelse med en faldt loft

December 2

En dråbe, eller suspenderet, loft dækker en lang række loft synder som revnet gips og udsat elektriske ledninger. I badeværelset, men kan et drop loft gøre rummet synes trange. De fleste badeværelser er små værelser og sænket loftet kan kaste skygger og forstærke en anelse klaustrofobisk fornemmelse. Korrekt og attraktive belysning teknikker bliver afgørende for udformningen af badeværelset. Bruge lysarmaturer i en strategisk, lagdelte placering til at vende den trange badeværelse i et intimt rum roligt hvile.

Generel belysning

Generel belysning, som giver de vigtigste belysning til badeværelset, er normalt fra de vigtigste inventar fastgjort til loftet. Drop loft design indarbejde normalt store fluorescerende lamper i loftet system. Disse armaturer, suspenderet fra loftet, passer i gitteret drop loft og erstatte solidt loftspaneler på strategiske steder. Denne type design er bedst udstyret til et kontor, og tinny fluorescerende pærer skinne en unaturlig støbt i badeværelset. I stedet bruge dekorative forsænket lys i stedet for de fluorescerende paneler for en mere raffineret udseende. En blød, romantisk look, at installere crown molding et par inches under loftet omkredsen og guffe reb belysning bag støbning.

Opgave belysning

Opgave belysning henviser til den særlige lys, der lyser opgave områder af badeværelset, som foran spejlet eller i brusenichen. Springe loft lys over forfængelighed og i stedet vælge dekorative opgave lys omkring eller over spejlet. Lys længere end to fødder giver jævn dækning og eliminere skygger. For området badekar og bruser giver en forsænket lys god synlighed med lille indtrængen. Glasdøre belysning er bedst for forsænket lys, som plast gule over tid. Vælg en pladsbesparende badeværelse ventilation fan med en kombination lampen for lille brusebad områder. Over et toilet giver sconces eller andre lodrette inventar belysning og et strejf af klasse.

Accent belysning

Accent belysning turneringsplaner give små uddrag af lys indretning. Accent belysning kan enten understrege et dekorativt indslag i badeværelset, som et smukt maleri eller en luksuriøs have badekar, eller henlede opmærksomheden væk fra mindre tiltrækkende elementer i badeværelset, såsom en uskøn drop loft eller en aldrende toilet. Accent belysning er bedst bruges sparsomt og bør fokusere på én eller to højdepunkter i badeværelset.

Typer af lys

Belysning der efterligner naturlige dagslys giver det bedste lys for badeværelse opgaver. Halogenpærer og kompakte fluorescerende (CFL) pærer render sprøde, klart lys på bedre energibesparelser end glødepærer. Lav spænding halogener producerer mindre varme også, hvilket er en egnet løsning til små badeværelser med lavt til loftet og middelmådige ventilation. Lysemitterende dioder (LED) lys er langtidsholdbare og er derfor perfekt til reb belysning. Til accent belysning glitre lav spænding stearinlys og særlige miniature glødepærer med den perfekte balance af lys og atmosfære.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com