Belysning ideer til malede kælder loft

August 30

Belysning ideer til malede kælder loft

Kældre er ofte mørkere, nusset rum, der kræver stor kunstig belysning til at skabe en varm og indbydende atmosfære. Typen belysning anvendes når efterbehandling en kælder skal være påvirket af typen af loftet. Der er en bred vifte af belysning ideer at vælge imellem ved fastsættelsen af den bedste måde til at accent en malet kælder loft.

Forsænket belysning

Forsænket belysning er lavet ved at installere et enkelt lys bolig, der holder de elektriske komponenter i hvert lys i en blænde eller åbning i loftet. Denne type belysning huser pære eller andre lyskilde inde i et forsænket område i loftet i stedet for at suspendere pæren under loftet. Forsænket belysning kommer i en række forskellige trim fra åben og øjeæblet trimmer til hældning og lensed trims. Hver type af forsænket lys er nyttige til forskellige formål. For eksempel kan en øjeæblet trimmet forsænket belysning fastholdelsesanordningen justeret og med henblik på specifikke områder.

Sporet belysning

Sporet belysning kan installeres direkte på malede kælder loftet for at undgå opskæring i loftet, selv. Sporet belysning kan være almindeligt og funktionelle eller dekorative. For eksempel, du kan vælge en almindelig enkelt-rail track lys med fire eller fem enkle nuancer, eller du kan vælge en støbt eller bøjeligt sporet jernbane til at skabe et unikt look. Du kan også vælge at købe en formonteret kit, eller købe komponenter særskilt og designe din egen.

Spot belysning

Spot belysning er især effektiv til at fremhæve et bestemt stykke af møbler, såsom en bar eller billard tabel. Pool tabel lys almindeligvis er suspenderet, lysekrone-stil, fra loftet over billardbord til spotlight hele tabellen. Billardbord belysning kan være grundlæggende og funktionelle, eller det kan være et dekorativt element, selv. Mange pool tabel lys er konstrueret af Tiffany-stil glas og kan være indrettet i en bred vifte af mode. Disse kan være elegant, eller de kan være dekoreret med boligejers foretrukne sportshold eller øl logo.

Vægarmaturer

En måde at belyse et malet kælder loft er at bruge strategisk placeret vægarmaturer såsom sconces i hele lokalet. Væg sconces typisk kaste lys opad, så det afspejler off loftet i stedet for at sprede lys direkte på værelse nedenfor. Gulv lamper kan give et lignende op-belysning virkning, lysende små områder snarere end hele kælderen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com