Belysning ideer til ovenpå gangene

August 20

Belysning ideer til ovenpå gangene

Et veloplyst gangen kan omdanne en lang og kedelig plads til en, der har karakter og definition. Som du, din familie og gæster forcere trapperne, hilse alle med tematiske gangen belysning. Vælg inventar og hardware finish, der hænger sammen med stilen af armaturer anvendes i foyeren, trappe område og andre rum i dit hjem. Derefter ændres din entre fra en grundlæggende "arterie", der fører fra en dør til næste, ind i en indbydende, veltilrettelagt og veloplyste rum med udmærkelse.

Sconces

Sconces er dekorative vægarmaturer, der kan bruges til at forbedre gangen belysning. De kommer i en bred vifte af stilarter fra moderne til traditionelle og lavet af alt fra metaller til faux stone. Hvis din entre "blindgyder" med en mur i sin ende, tilføje væg sconces på venstre og højre side af et stort stykke af kunst eller en mur-bereden vand feature for dramatisk effekt. Placer sconces mindst 5 fødder fra gulvet til at fremhæve illustrationen og fylde gangen med lys. Alternativt kan du bruge en eller to loft sconces, placeres mindst 5 fødder fra hinanden for at kaste en varm glød i hele gangen.

Forsænket

Forsænket belysning er en effektiv måde at give en gangen et moderne, overskueligt udseende. De er installeret i loftet væk og støbt nedad retningsbestemt belysning der er diskret. Dette gør dem et passende valg for en entre med korte lofter og dem, der er smalle. Vigtigste er at undgå for mange enheder og afstand dem for tæt på hinanden. Der resulterer i en alt for oplyste gangen. I stedet, space dem mindst 4 til 6 fødder fra hinanden til at skabe en hyggelig stemning.

Spor

Gangene er ofte bruges til at fremvise fotografier og illustrationer. Du kan slå gangen ind i en mini galleri ved hjælp af sporet belysning en samlede glat og moderne virkning. For eksempel kan du bruge track lys med sorte lamper og metal spor til at accent en samling af sorte og hvide fotografier i sort eller sølv metal rammer. Sporet belysning fungerer bedst i en lange gangen så belysningen ikke er barske og anmassende. For at styre lysniveauet, ser for enheder, der kan bruges med en lysdæmper med belysning lamper du kan vippe og flytte. Du kan derefter accent bestemt stykker af illustrationer og direkte lys til forskellige rum som et hjørne eller døre.

Natlys

Natlys er en god måde at holde gangene tændt og sikker til brug af børn, seniorer og gæster. Bruge dem til at lette vej fra soveværelser til badeværelser så ingen har at søge med søvnige øjne at finde vægmonteret lyskontakter og supplere andre gangen belysning turneringsplaner. I stedet for grundlæggende natlys, gå til stilarter med en smule panache og dekorative funktioner, der blander sig med din entre indretning. For eksempel, hvis du har feriebilleder af familien på stranden, ser for natlysene med muslingeskal dekorationer. Du kan selv vedhæfte din natlys til timere, så du ikke glemmer at tænde dem før sengetid om natten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com