Belysning krav for et saltvandsakvarium

December 4

Belysning krav for et saltvandsakvarium

Når opretholdelse af en saltvandsakvarium, er ordentlig belysning afgørende for din eksotiske fisk sundhed. Eksotiske marine fisk, som generelt bebor et saltvandsakvarium er hjemmehørende i subtropiske og tropiske farvande, hvor sollyset er fremherskende og vandet er varmt.

Akvarium emhætter

De fleste saltvandsakvarium udstyr sælges separat og ikke som en pakket kit. Hætten er apparatet, hvor belysningen er indeholdt. Sørg for at kalechen du vælger har ordentlig ventilation, fordi akvariet pærer afgiver varme.

Fluorescerende

Grundlæggende saltvands akvarium akvarium holder omkring 60 gallon og kræver et minimum af to lysstofrør. Den typiske kombination er en 10.000 K pære og en aktinisk blå pære, lys der trænger dybere ned i vandet.

Metalhalogen

Metalhalogen pærer anvendes primært på saltvand reef akvarier med koraller. Metalhalogen pære besidder et enkelt punkt af lys, svarende til sollys. Metalhalogen pærer skabe en masse varme og bruge en masse energi. De skal udskiftes ofte – normalt hvert halve år--, men er ikke dyrt. Placere metalhalogen lys på mindst 6 inches over tanken.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com