Belysning & størrelse Basics Per værelse

April 27

Belysning & størrelse Basics Per værelse

Design, farve og udsmykning kan synes ved første øjekast at være de primære faktorer i et værelses anvendelighed og komfort. Uden ordentlig belysning, men fade disse faktorer ind i mørket. Derudover kan beboerne ikke være at se nok til at udføre opgaver, især om natten. Ved hjælp af den korrekte mængde lys til rummets størrelse kan undgå disse problemer.

Grundlæggende

For at bestemme antallet watt kræves af et bestemt rum til generel belysning, formere bredde gange længden af plads til at bestemme det areal. For eksempel et rum måler 10 af 20 fødder er lig med 200 kvadrat fødder. Multiplicer produktet med 1,5. I dette tilfælde behov den 200 m² store værelse 300 watt af belysning. Til opgave belysning på områder som køkkenet, hvor der er behov for stærkere lys, formere den firkantede optagelser af 2.5. I dette tilfælde behov en 200-square-foot køkken 500 watt af belysning.

Typer

Disse retningslinjer bestemme antallet af standard glødepære watt kræves for et værelse. Brug halogen glødepære og kompakt fluorescerende pærer kan give den samme mængde lys til langt mindre energi. Californien energi Kommissionen fastslår, at mængden af lumen, som er en måling af belysning magt, produceret af en 100-watt traditionelle glødepærer er 1.600 til 1.700. (Emballagen viser lumen af en elektrisk pære.) En halogen glødepære producerer den samme mængde lys til kun 72 watt og en kompakt fluorescerende bruger kun 23 watt. Så behov en 200-square-foot værelse, der kræver 300 watt af standard glødelamper kun 216 watt halogen incandescents og kun 69 watt kompakt fluorescents til at producere de samme 1.600 til 1.700 lumen.

Kampprogram

Antallet af inventar behov i et rum afhænger af den samlede effekt kræves divideret med antal og watt pærer anvendes af hvert armatur. For eksempel kan en spisestue, der kræver 300 watt af glødelamper har tre forsænket belysning turneringsplaner med 100-watt pærer i hver. Alternativt kan det have en lysekrone med 10 pærer på 30 watt. Højden af armaturet kan også afgøre, om flere eller færre er nødvendige for at belyse alle gulvplads. En pære generelt dækker fire gange sin monteringshøjde kvadratfod. For eksempel, monteret i et stativ 10-fod høje dækker 40 kvadratfod. Så en 200-square foot værelse skulle 5 armaturer monteret på 10-fod høje samlede dækning.

Koder

Lokale og statslige bygningsreglementer i USA er typisk baseret på internationale bolig kode eller IRC, som vedligeholdes af det internationale kode råd, en nonprofit organisation. IRC bekræfter at beboelige værelser som opholds- og spisestuer mindst én væg-switch-kontrolleret belysning outlet. Mindst en af disse typer af afsætningsmuligheder er også påkrævet i gangarealer, trapper og garager. Opbevaringsrum såsom kviste, utility værelser, kældre og gulvvarme rum skal også mindst én væg-switch-kontrolleret lys.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com