Belysning til dukkehuse

May 18

Belysning til dukkehuse

Målet med markedsføring belysningen i et dukkehus er at give det et realistisk udseende. Afhængigt af størrelsen på dit dukkehus, og antallet og typen af værelser, skal du vælge de rette belysning turneringsplaner.

Værelser

Sted en lysekrone i spisestuen og væg sconces i gangene. Loftsbelysning fungerer godt i soveværelser, køkken eller badeværelse, mens kan du vælge gulv og bord lys til stuen. Udvendigt lys ved hoveddøren give dukkehuset en varm og indbydende udseende.

Ledninger

Transformeren skal du vil afhænge af antallet af pærer du vil have i dukkehus, ikke antallet af inventar. For eksempel i Lysekronen kan der være mere end en pære. Et andet element skal du når ledninger er socket board, som generelt har 12 sæt sockets.

Ældre dukkehuse

Det er muligt at tilføje lys til en eksisterende dukkehus ved at skjule wire på iøjnefaldende steder. Hvis du har en vintage dukkehus skildrer en tid før elektricitet, overveje lysarmaturer, der simulerer candlelight. En anden mulighed for at oprette udseendet af belysning er at placere baby projektører på strategiske områder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com