Belysning til hjemmet teatre

December 16

Belysning til hjemmet teatre

Med fremkomsten og faldende omkostninger, massive LCD TV-skærme, kan nogen med et par hundrede dollars til overs konvertere en stue til en biograf. At vælge de rigtige belysning turneringsplaner til din hjemmebiograf kan være en vanskelig opgave og kan tilføje til de samlede omkostninger, hvis du vælger at få ny belysning installeret, men det er vigtigt at du oplyser din hjemmebiograf på en måde, der byder på komfortabel visning og gør ikke ondt dine øjne for meget. I slutningen, hvordan man gør det er op til dig, men der er masser af muligheder.

Væg Sconces

Disse armaturer kan monteres på væggen for at give opbakning lys til din hjemmebiograf. De giver mere subtile belysning end overhead lys, og tilbyder en mere afslappet atmosfære. Væg sconces har gennemsigtige glas eller plastik dækker over de pærer, så lyset fordeles jævnt i hele lokalet. Nogle væg sconces er udstyret med metal skaller, der afspejler den lys tilbage på væggen.

Forsænket belysning

Forsænket lys, også kendt som pot lys, er lysarmaturer, som kan projicere lys ned på gulvet, eller de kan være rettet mod væggen eller et andet område af din hjemmebiograf. Der er to typer af forsænket belysning turneringsplaner tilgængelige, én type for nybyggeri og en anden for eksisterende byggeri. Dem designet til nybyggeri er omgivet af en aluminium kasse omkring en fod bred. De er typisk placeret inde i en kvist-loft. Designet til eksisterende byggeri kommer med ingen sådan barriere og kan placeres i områder, der ikke ellers er tilgængelige, såsom mellem en præ-eksisterende loft og gulv over det.

Puck lys

Puck lys, også kendt som mini lys eller undercabinet lys, svarer til forsænket lys, og er typisk placeret inde i skabene. Halogenpærer udlede en hel del af varme, så stor omhu bør anvendes, når du installerer dem. Nogle standarder grupper, især den canadiske standarder Association, har for nylig anbefalet at pucken lys ikke installeres i drywall indhegninger.

Accent belysning

Placer en lav spænding lys bag din sofa eller TV for at nyde en dim, glødende lys, der vil præge rummet. Denne type af belysning, kendt som accent belysning, vil tilføje dybde til billederne på dit TV, og som et resultat, gået er trætte øjne, at resultaterne fra at se en film eller TV-program i totalt mørke. Denne belysningsteknik er også til gavn for dem, hvis øjne er lysfølsomt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com