Belysning til kontor

July 17

Belysning til kontor

Office belysning er ofte taget for givet, men typisk office belysning er ikke altid den bedste belysning til nutidens moderne arbejdsmiljø. Korrekt belysning kræver en investering af tid og penge, men vil resultere i et sundere arbejdsmiljø og øget produktivitet.

Årsager til dårlig kontorbelysning

Dårlig belysning fra overhead belysning eller windows kan resultere i barske, ujævn belysning og en blænding på computerskærme. Blænding afspejles direkte i øjnene af kontoransatte.

Tips til bedre kontorbelysning

At reducere blænding fra overhead belysning kilder er den nemmeste måde at forbedre office belysning. Give en switch for hvert lys, så arbejdstagerne kan justere mængden af overhead lys. Hvis der anvendes lysstofrør, reducere lysstyrken og genskin ved at fjerne et rør fra hver armatur. Alternativt kan du installere overhead lys med parabolske lameller, der kan direkte det lys, hvor det er nødvendigt. Give justerbar window blinds for at reducere blænding fra sollys. Udstyre hvert skrivebord med opgave lamper, der giver lys direkte på bordpladen.

Virkninger af dårlig kontorbelysning

Dårlig kontorbelysning kan forårsage en række problemer, herunder stress, hovedpine, skulder- og nakkesmerter og følsomhed over for lys. Resultatet er nedsat produktivitet og faldt samlet job ydeevne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com