Belysning Tips & indstillinger

September 28

Belysning Tips & indstillinger

Når det kommer til indretning, skal belysning ikke være et kompliceret spørgsmål. Da det var lige den glødepære, der var ikke meget spørgsmål. Den enkle pære mangler imidlertid ikke overraskende moderne effektivitet, at mange moderne typer af belysning kan tilbyde.

Tip---Spar penge & energi

I de seneste år har der været pres---selv fra regeringen---pålagt mennesker at skifte til mere effektiv belysning kilder, er den nuværende førende kandidat som lysstofrør. Glødepærer operere i 85 procent af verdens hjem og affald 80 procent af deres energi som varme i stedet for lys. Alle denne spildt energi tilføjer. Fluorescerende pærer kan spare en enorm mængde af energi, som de er op til 75 procent mere effektiv end glødepærer. Over tid ekstra denne effektivitet kan lavere el-regningen.

Mulighed for---Gå Solar

En alternativ mulighed, der ikke modtager lysstofrør front-line opmærksomhed, er indstillingen solar. Enkelte solens lys kan almindeligvis findes udnyttet som udendørs lys. Disse enheder, belysning består af en pære, en sol-panel, der omdanner sollyset til elektricitet, og et batteri, der lagrer elektricitet, indtil det skal bruges. Disse enheder oprette helt gratis elektricitet; men de kan være begrænset om vinteren med så meget som 50 procent.

Tip---Undgå konstant udskiftning

Ændre elpærer kommer som en irriterende og normalt på det mest ubelejlige tidspunkter. En løsning på dette problem er at udnytte enhver pære, der ikke er "hvidglødende." Ræsonnementet bag dette falder på glødepærer korte levetid---normalt maxing ud på 2.500 timer. Kompakt lysstofrør, også kendt som "sparepærer," sidste for op til 10.000 timer og passer ind i de samme stik som det fælles glødepære. Selv om de kan koste tre eller fire gange så meget, gør besparelser på udskiftning pærer alene dem en værdifuld investering.

Indstilling---Halogenglødelamper

Lad os bare sige, du ikke kan finde en måde at skille sig af med luminositeten af glødepærer. Er der en måde omkring dette problem---halogenglødelamper. Som glødelamper fungerer halogen belysning ud af en wolfram glødetråd. Halogen lys indeholder reflekser for at pege lyset i den ønskede retning og også arbejde på at genbruge så meget af det tabte lys som muligt, hvilket gør dem mere energieffektive end den almindelige glødepærer lys. Generelt er bruges halogenpærer som fordybning, bane, skrivebord eller lampe belysning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com