Belysning Tips til bordplade fotografering

December 29

Bladre gennem nogen hjem og haven magasin eller butik, og du vil se betagende billeder af tabeller, planter, fødevarer og andre almindelige husholdningsbrug scener, forbløffende ligger på toppen af en tabel. Hvordan får du de samme smukke fotos uden en fotografering karriere og masser af erfaring? Belysningen er et vigtigt skridt til at fastgøre det perfekte skud.

Instruktioner

•Find kilden. En belysning kilde er hvor de fleste af positive farveværdierne i fotografiet stammer fra: en overhead lys, en spotlight, eller et vindue, f.eks. Placere objektet i forhold til lyskilden vil skabe den oprindelige cast af skygger og højdepunkter, så du ønsker at finde lyskilden og bevidst vælger en holdning til dit objekt til bedste afspejler den tone og udseende du leder efter.

•Consider afstand. Afhængigt af dit materiale, kan et tæt, lyse lys ikke være det mest effektive valg. Noget metallisk, for eksempel, ville sandsynligvis være overeksponeret hvis lyskilden er for tæt. Men for noget frugt, hvor en tæt lyskilden vil give en lys, blank glans til frugt, det er en konkret mulighed. Desuden overveje din base. Hvis du har en kirsebær træ bord, vil det absorbere en masse lys og give en lys, varm glød. Marmor, men vil afspejle de fleste af lyset ud. Lege med afstanden fra lyskilden til objektet.

•Prøv indirekte belysning. Indirekte belysning vil give objektet med en vag glød i modsætning til en indlysende skaft af lys og kan ofte være meget bløde, smuk og realistisk. Du kan opnå dette ved at dække den direkte lyskilde, så den spreder lyset, eller af skiftende den lyskilde, så det ikke er skinner direkte på objektet.

•Vælg flash eller ikke flash. Endelig er din flash en lyskilde, der kommer fra dit kamera, der vil straks tilføje yderligere eksponering for objektet. Prøv både med flash og uden at opnå de skarpeste billede. Hvis du går efter et foto med en mørkere tone, en flash vil kun lyse det og kan ikke anbefales.

Tips & advarsler

  • Opmærksomme på farverne i dit lys. Naturligt lys tendens til at være lidt køligere tonet, med en blålig stemmer, mens kunstigt lys er meget lyse hvidt eller gult.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com