Berber vs Plys tæppe

December 8

Berber vs Plys tæppe

Når du vælger tæppe, overveje forbrugerne normalt flere faktorer. De vil normalt tæppe, der føles godt under deres fødder, bærer godt og er nem at rengøre og vedligeholde. To populære tæppe typer til bolig boliger er berber og Plys.

Berber tæppe

Baseret på dets rige og stilfulde udseende, er Berber tæppe et populært valg for husejere. Sløjfet og perfekt afstemt fiber totter giver tæppe overflade en harmonisk, velordnet tekstur. Mindre sløjfer slid længere end større virksomheder. En stil kaldes "cut" eller "Californien Berber", holder længere som sløjfer er skåret og bedre modstå viser tegn på slid og ælde.

Plys tæppe

Denne type af tæppe er et af de mest almindelige solgt og fås i et utal af farver til at matche enhver indretning. Plys tæppe overflade er flad og selv, som giver mulighed for nem Pletfjerning og fremmer lange slid. Efter støvsugning afslører det nemt støvsugeren mærker og fodspor. Tekstureret Plys tæppe har tufts af varierende højder, er flerfarvede og modstår vakuum og fodaftryk indtryk.

Rengøring & andre overvejelser

Berber tæppe anbefales ikke til boliger med kæledyr eller børn, som sløjfer er tilbøjelige til at rifter og tårer. Den flade del af Plys tæppe er let at behandle med særlige forbindelser, at modstå pletter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com