Beregning af mængden af beton behov

February 20

Beregning af mængden af beton behov

Projektplanlægning er afgørende for succes af ethvert byggeprojekt, og fastsættelsen af leverancer nødvendige er en stor del af planlægningsprocessen. Dette er især vigtigt, når projektet indebærer en konkrete pour. Beton bruges som byggemateriale primært for sin styrke efter hærdning, men for at nå sit højeste mulige styrke, beton skal hældes som en enkelt plade. Beregning af mængden af beton behov for et projekt før hælde sikrer, at du har nok beton rådighed hertil. Alt, hvad der er nødvendigt for at udføre beregningen er viden den plads, du påfyldning og dækning af beton du bruger.

Instruktioner

•Measure dimensioner for det institut, hvor du agter at hælde beton, ved hjælp af et bånd måle. Bemærk længden, bredden og dybden af den foreslåede slab i inches til beregning af dets volumen.

•Multiply målte længden af bredden. Tage resultatet og formere det med dybde til at få mængden i cubic inches.

•Convert antallet af cubic inches i cubic yardage bruges af konkrete producenter til at pakke deres vare ved at dividere antallet af cubic inches med 46,656.

•Undersøg etiketterne på de konkrete poser, som du bruger. Hver pose indeholder mængden af dækning af dens indhold i cubic yards når fuldt blandet. Tage den samlede beregnede volumen af den plads, du har brug for at udfylde og dele det med den cubic yards af beton dækning i hver taske til at bestemme, hvor mange poser af beton skal du oprette den plade, du ønsker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com