Beregning af størrelsen af en sol Pool opvarmningsanlægget

June 23

Beregning af størrelsen af en sol pool opvarmningsanlægget er forskellig fra beregningen af størrelsen af en almindelig el eller gas-drevne varmelegeme, fordi solar vandvarmere trække energi fra solen. Beregning af den rigtige størrelse af din sol pool opvarmningsanlægget indebærer at vide, præcis hvor meget vand er i din pool, derefter vælge den passende størrelse af de solfangere.

Instruktioner

•Measure din pool dimensioner. Hvis du har en square - eller rektangulær-formet pool, måle længden og bredden i fødder, ved hjælp af et målebånd eller andre måleanordning. Hvis du har en cirkulær pool, måle hen over midten af poolen fra den ene ende til den anden at finde diameteren, så opdele diameteren af to at finde radius.

•Multiply længde gange bredde af din firkantede eller rektangulære pool at finde areal i fødderne. Den nummer du har er det areal. Hvis længden af din pool er 20 fod og bredde er 20 fod, formere 20 X 20 for et areal på 400 kvadratfod.

•Multiply radius af din cirkulære pool af radius og 3.14. Den nummer du har er det areal. For eksempel, med en radius på 10 fødder, multiplicere 10X10X3.14 for et område af 314 kvadratfod.

•Divide din areal figur i halve. Dette antal er mindst mellemstore sol pool opvarmningsanlægget kan du købe. Dette nummer refererer til de fysiske areal af solfangeren, der indsamler solens stråler, konverterer dem til energi og opvarmer din pool. For en kvadratisk eller rektangulær pool med et areal på 400 kvadratfod bør din solfanger areal ikke mindre end 200 kvadratfod. For en cirkulær pool med en 314-square-foot areal, bør din solfanger være ikke mindre end 157 kvadrat fødder, ifølge hjemmesiden energi-sparere.

Tips & advarsler

  • Maksimale areal af en sol pool opvarmningsanlægget, du skal købe er 100 procent af overfladearealet af din pool. Enhver størrelse mellem minimums- og numrene vil være i stand til tilstrækkelig opvarmning din pool.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com