Bermuda græs problemer

March 13

Bermuda græs problemer

Mange boligejere vælger Bermuda græs til at dække deres græsplæner på grund af dens hårdføre natur og rige grøn farve. Der er dog mange sygdomme og problemer med Bermuda græs. De fleste problemer med Bermuda græsplæner kan let identificeres og afhjælpes over en periode ved hjælp af simple græsplæne behandlinger.

Typer

Brown patch er en svamp sygdom, der starter som en lille brun plet græs og hurtigt breder sig udad i en cirkel omkring det inficerede område. Den mest unikke træk ved denne sygdom er den grønne patch, der er fundet i centrum af det inficerede område. Foråret døde spot områder er noteret som små runde pletter, der er mørk og rådnet. Rødder i de ramte områder synes at være rådne samt. Leaf spot kan påvirke Bermuda græs og vises på bladene og stilken. Dollar spot er en sygdom, der påvirker Bermuda græs i små klynger. Meldug forekommer på hele overfladen af græs og er forårsaget af en overflod af gødning i et område, der har modtaget for meget skygge og lille luftcirkulation.

Identifikation

Brown patch vil fremstå som en doughnut figur med en brun cirkel omkring et lille plaster på green. Forår døde rot ligner små lapper af rådne græs. Disse områder vil vokse tilbage gennem sommeren; men vil gøre det meget langsomt. Pletter som strågul områder, der er kantet med en lilla ring. Dollar stedet vises i små runde pletter, hvor græsset dør ud og tænder lys brun og halm ligesom. Meldug kan identificeres som en pulverformige stof, der ser ud som om det har været støves på græsset.

Forebyggelse/løsning

Brun plet kan forebygges med en ansøgning om en fungicid i løbet af foråret. Det er vigtigt at korrekt identificere brun plet før du anvender fungicider, fordi andre ting, som benzin udslip, er undertiden ansvarlige for lignende pletter. For at forhindre foråret døde rot, plænen skal behandles med et svampemiddel i sensommeren eller efteråret, og kan kun behandles, når de gamle områder er stadig synlige. Leaf spot kan findes i græsplæner, der har en lavere kalium niveau og kan undgås ved at tilføje kalium til jorden. Dollar spot er forårsaget af lavere kvælstof niveauer i jorden og kan undgås ved at tilføje en nitrogen-baseret gødning i jorden. Meldug kan forebygges ved hjælp af mindre gødning i skyggefulde områder.

Overvejelser

Hvis din Bermuda græs har en masse problemer, kan du overveje at hyre en græs og jord eksperter til at komme og kigge på din plæne. Græs ekspert kan hjælpe dig med at identificere problemer i din plæne og finde løsninger til at forebygge fremtidige problemer.

Tidsramme

De fleste Bermuda græs problemer vises i foråret eller sommeren. I nogle tilfælde forebyggende foranstaltninger gennemføres bedst i efteråret, men normalt løsningen kan anvendes i løbet af foråret eller sommeren når problemet er mest synlige.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com