Beskrivelse af borehoved fremstilling eller bearbejdning

July 11

Beskrivelse af borehoved fremstilling eller bearbejdning

Der er flere varianter af drill bit design, men twist bit er måske den mest almindelige. Proces til fremstilling af twist bits er ikke repræsentativ for alle bits, men det er så bred en repræsentation som enhver drill bit fremstillingsprocessen som alle andre. Mens fremstillingsprocessen er mindst lignende, selv med twist bits, variere processer som producenterne fortsætter med at søge efter konkurrencefordele.

Manufacturing tomt

Drill bits start som en tom: en lang cylinder af stållegering. Der er en række processer, der anvendes til at danne de tomme felter i den omtrentlige form af en blank. Cylindre kan være ekstruderet ved hjælp af semi-smeltet stål. De kan være drop smedet, hot, smedet eller støbt. Uanset hvilken metode, fordi drill tom skal have perfekt afbalanceret symmetri, vil det derefter blive slået en drejebænk eller andre formaling maskine. Processen kan chamfer ene ende og facet skæring slutningen, eller disse trin kan ske senere.

Fræsning af fløjter

Det næste skridt er fræsning af fløjter. Fløjter er konkav grooves dreje langs skaftet af bit. Typisk, to fløjter span skaftet af hver bit. Disse er de kanaler, hvorigennem træspåner, skåret af den smule tip, passere eller "rydde" lidt. Fløjter var engang lavet på standard fræsemaskiner men moderne bits er næsten udelukkende lavet med computer numerisk kontrol (CNC) drives værktøjsmaskiner. Et edb-program fortæller skærehovedet hvad de skal gøre og Hvornår. Processen foregår med ultra-skrap skærhoveder og ofte et oliebad til at reducere friktion og varme.

Slibning af koniske og skarphed

Det næste skridt er slibning facetten til bore spidsen. Hvis facet blev oprettet, da tomme blev fremstillet, skærpet kanter. Den primære forkant af twist bits er skæringspunktet for fløjter og konisk facet på Borets spids. Denne kant er stump sammenlignet med kniv, men sin skarphed er kritisk.

Belægning

Nogle bits er færdige, når de er skærpet. De kan derefter rengøres af spåner og leveres med en lys film maskine olie til at hæmme korrosion. Mest, dog får nogle type af industrielle belægning fra gold-plating at teflon. I dette tilfælde skal de først er badet, at fjerne alle spor af maskinen olie før belægninger eller plating er anvendt. Belægningerne tjene en af tre formål: for at bevare skarpheden i længere tid, forhindre korrosion eller reducere friktion, dermed frigøre mere drill-magt til at blive overført forkant.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com