Beskrivelse af dele af en dåse oplukker

September 19

Beskrivelse af dele af en dåse oplukker

Dåsemad blev opfundet for den britiske flåde i 1813, men dåseåbnere blev ikke opfundet indtil 50 år senere. Før de nyskabelser, der er grundlaget for moderne dåseåbnere, blev metal dåser åbnet omkring kanten med en mejsel og hammer. Senere, blev primitive dåseåbnere udstedt for det amerikanske militær, der bestod af et fladt stykke metal, der måtte være arbejdede omkring kanten af dåsen med magt.

Roterende skæring hjul

Dette er den skarp hjul, der gennemborer dåsen og løber langs kanten til at åbne en dåse. Opfindelsen af denne enhed af dåseåbnere revolutioneret de måde dåser blev åbnet, at fjerne den hårde job at køre en kniv ind i en dåse og arbejde det rundt i kanten. Den roterende skæring hjul dåseåbner blev opfundet af William Lyman i 1870 og har påvirket moderne håndholdte og elektriske dåseåbnere. I første omgang kan åbnere havde kun et roterende skæring hjul. Det var vanskeligt at fungere, fordi der ikke var noget at holde kan på plads, hvilket betød at kan skulle holdes i hånden, mens anden side drives af nøglefærdige enhed.

Savtakket rotationshjulet

I 1925 tilføjes Star kan virksomheden af San Francisco en savtakket rotationshjulet Lyman's cutting wheel. Savtakket hjulet elimineret behovet for at holde kan på plads med hånden, fordi det greb kan under låget og roterer med dreje nøglen til at guide opskæringen. Det er vigtigt, at dette udstyr rengøres og tørres regelmæssigt for at reducere oprustning af mad og forhindre rust.

Dreje nøgle

Dreje nøglen er, hvad drev bevægelse af de to roterende hjul. Brugeren klemmer på dåsen, at trykke på skæring hjulet ind i låget. Mens du holder håndtag med den ene hånd, roterer anden hånden dreje nøglen til at gøre savtakket rotationshjulet operere. Disse nøgler kan polstrede for komfort, selvom tidlige modeller var lavet af tynd metal, som var vanskelige at betjene og smertefulde på fingrene. Elektriske dåseåbnere bruge de savtakkede og opskæring hjul, men eliminere behovet for en dreje nøglen fordi drejning drives mekanisk.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com