Beskrivelse af en ejer 's repræsentant

January 24

Ifølge Hotel.Online fungerer en ejers repræsentant som rådgiver for ejeren af et projekt inden for design og konstruktion. En ejers repræsentant fører tilsyn med design og konstruktion af bygninger og andre faciliteter, sikring af ejeren interesser anses i hele.

Problemer

Ejerens repræsentant skal have kendskab til alle aspekter af design og konstruktion, ifølge Hotel.Online. Når der opstår problemer, leverer ejerens repræsentant løsninger til små problemer, samtidig med at nedbryde større problemer og anbefaler en løsning til projektets ejer.

Tjenester

Ejerens repræsentanter arbejde med projektets ejer fra erhvervelse af jord gennem closeout af byggeprocessen, ifølge Tishman konstruktion. Andre tjenester, der tilbydes af ejerens repræsentanter omfatter budgettering, felt tilsyn og kontrol med omkostningerne.

Brug

Ejerens repræsentanter blev almindeligt anvendt i design og konstruktion i hele 1900-tallet, ifølge Hotel.Online. I midten af 1990 ' erne begyndte ejerens repræsentanter skal udfases i et forsøg på at reducere byggeomkostningerne. I 2010, blev fleste af ejerens repræsentanter brugt i større, højtprofilerede projekter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com