Beskrivelse af en håndmikser

October 20

En hånd mixer er et værktøj bruges til at kombinere fødevarer til madlavning og bagning og Pisk æg og fløde. Der er manuelt betjente og el-drevne blandere til rådighed. Blandere blander fødevarer bedre end konventionelle skeer, og beat æg og fløde mere effektivt end enkle håndværktøj.

Manuel hånd Mixer

Også kaldet en egg beater, har dette værktøj to vinger, der roterer i tandem at skabe en blanding bevægelse. Vingerne er knyttet til et hjul med et håndtag, der gør vingerne, spin når det er forkrøppet i hånden. Der er et håndtag, der er knyttet til toppen af værktøjets stilk til steady det mens i brug. Denne type af hånd mixer er godt for slå et par æg eller blande tynde væsker som Pandekage dej eller salatdressinger.

Elektriske hånd Mixer

Denne stil af mixer er drevet af en elektrisk ledning, der er sluttet til en stikkontakt eller et genopladeligt batteri drevet af en vugge, der er knyttet til en stikkontakt. Det er langt mere kraftfuld end den manuelle form. Ud over de to almindelige piskeris bruges til at blande lagkager og lys dej, omfatter det almindeligvis en wire piskeris vedhæftet fil for at tilføje luft til æg og fløde under slå, gav dem bind. Piskeris og vedhæftede filer er aftagelig for nem rengøring.

Elektriske hånd Mixer indstillinger

Disse små apparater har generelt diverse hastighedsindstillinger for at udføre forskellige kulinariske opgaver. Et opkald eller håndtaget på siden eller toppen af selve mixer giver mulighed for nem justeringer. Den laveste indstilling er passende for langsomt blande tørt ingrediens før du tilføjer dem våde ones. Det er også godt for forsigtigt indarbejde våde og tørre ingredienser i dejen og lys dej eller fjerne små klumper fra blandinger. Den næste højeste indstilling bruges typisk til at piske kartofler eller fløde sukker og smør sammen til bagning opskrifter. Hvis du laver frosting eller glasur, bruge den næste højeste hastighed til at foretage en jævn blanding af sukker, smør og andre søde komponenter. Til at gøre tunge fløde til en tyk topping eller lufte æg for at gøre fluffy omeletter, tillægger mixeren værktøjet piskeris og sæt den på højeste hastighed.

Design og strømstyring

Selvom genopladelige hånd blandere har bekvemmeligheden ved at Akku, er de normalt mindre magtfulde end dem drevet af ledninger. Hvis køber en ledning model, skal du vælge en med en kraftig motor til effektivt håndtere tunge eller tidskrævende blanding job uden at beskadige maskinen eller jamming blanding knivene. Modeller med tæppebanker udsmidning knapper fjerne skulle uddrag de snavsede piskeris i hånden.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com