Beskrivelse af farver i Ghibli granit

February 4

Beskrivelse af farver i Ghibli granit

Ghibli er et populært udvalg af granit med oprindelse i Indien. "Ghibli" granit er også produceret i Canada, Brasilien og andre steder. Som en af de hårdeste og mest holdbare sten, granit er modstandsdygtig overfor vejrlig og kan holde sin polsk i århundreder. Ghibli granit bruges som vægpaneler og bordplader, udvendige inventar, statuer og vægbeklædning.

Andre navne

Ghibli er også kendt som Ivory silke granit eller sjældne elfenben granit.

Farver

Ghibli granit er klassificeret som en "lyserøde granit", og viser en bred vifte af baggrundsfarver, herunder Bourgogne, fløde, fersken, rose, elfenben, grå og beige.

Variationer

Ghibli har medium variationer, hvilket betyder, at stenen varierer en gennemsnitlige omfang i dens farver, tekstur og udseende.

Tekstur

Ghibli granit, ligesom alle sorter af granit, har en kornet, bølget tekstur. Der kan være et dusin forskellige nuancer af farve til stede i forskellige former og koncentrationer. Den tætte korn og høj polish gør Ghibli granit meget vanskeligt at plette eller misfarve. Polering af sten, før installation bringer ud kornet og farver.

Mineraler

Tilstedeværelsen af en bred vifte af mineraler i Ghibli granit give stenen sin flerfarvede udseende og granular tekstur. Disse mineraler omfatter kvarts, feldspat, kvarts, glimmer, feldspat og orthocline. Det er den sværeste bygningen sten kendt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com