Beskrivelse af hånd-skrabet trægulve

September 26

Beskrivelse af hånd-skrabet trægulve

Trægulve findes i et bredt udvalg af skoven og er færdig med at tilføje en følelse af varme og stil til et hjem. For et rustikt, primitive udseende vælger mange boligejere hånd skrabet gulve. Disse gulve er dyrere end traditionelle trægulve, på grund af arbejdskraft og håndværk kræves for at oprette dem. Men hvis du er på udkig efter en håndlavet, rustikke udseende, en hånd-skrabet gulvet kan være den ideelle løsning.

Beskrivelse

Planker af en hånd-skrabet gulv er individuelt skrabet i hånden for at give gulvet en håndlavet, primitive eller rustikke udseende. Gulvene kopiere udseendet af gulve i vintage hjem med affasede kanter, at skaber en slidt look. Hånd skrabning giver dybde og karakter til gulve mens skjule bump og revner. Hånd-skrabet gulve er egnet til brug i de fleste amerikanske hjem stilarter, herunder fransk land, American Colonial, gamle verden europæiske, rustikke vestlige og traditionelle hjem. Selvom gulvene er dyrere end traditionelle trægulve, varer finish lang tid, viser minimal slitage.

Teknik

Selv om nogle gulve er skrabet af maskine, er ægte hånd-skrabet gulve udformet helt i hånden til at skabe one-of-a-kind gulve. Skrabning udføres ved hjælp af en tunge stål værktøj, svarende til en maling skraber, med en meget skærpet kniv. Gulvet er skrabet i små sektioner, med værktøjet foregår enten over eller med korn af træ. Efter skrabning, er gulvet screenet med en afslibning skærmen på et roterende gulv buffer til at fjerne splinter og ru områder. Gulvet er plettet, og en beskyttende finish anvendes. Gulve med mørkere finish Vis virkningerne af hånd skrabe mere end mere naturlig finish, da finish pools inden for skrammer, forårsager skygger.

Pre færdige gulve

Gulve kan også være hånd skrabet og færdig før installation. Med disse etager hver planke i gulvet kan bevæge sig selvstændigt med ændringer i temperatur og fugtighed. Hvis gulve er skrabet og færdig på webstedet, efterbehandling obligationer plankerne sammen og de kan splitte fra hinanden som gulvet udvider og kontrakter med temperatur og luftfugtighed udsving. Hånd-skrabet gulve fås i enten massivt træ eller manipuleret træ gulve. Manipuleret træ gulve er generelt skrabet og færdig før installation.

Andre indstillinger

Pre færdig hånd skrabet gulve fås i et udvalg af skoven og finish. Hvis du vælger at få dine færdige gulve på websted, er du i stand til at vælge pletten og er færdig med at du ønsker, herunder matchende finish til andre træ i dit hjem. Andre indstillinger er også tilgængelige for en rustik, primitive look. Nødlidende gulve har buler og markeringer i planker, anvendes af maskine at give gulvet et slidt udseende. Du kan vælge mørke farvning og tilretning af bestyrelser. Hånd-tilhuggede gulve har så mærker synlige på overfladen. Wire børster er en teknik, der fremhæver træets korn. Du kan have din eksisterende gulve hånd skrabet, så godt, men kun hvis der er nok til stede slidlaget på gulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com