Beskrivelse af lysekroner

November 23

En lysekrone er et loft-monteret lys stativ, med flere arme holder stearinlys eller lys. Historisk set har lysekroner var forbeholdt grand indgang bingohaller eller spisestuer, men er nu almindeligt anvendt i ethvert rum i hjemmet.

Historie

Tidlig stearinlys lysekroner blev anvendt i 1400-tallet middelalderlige forsamling haller. Gas lysekroner dukkede op i midten af 1800-tallet, og mange eksisterende stearinlys lysekroner blev omdannet til gas i denne periode.

Formularer

Størrelse og form af en lysekrone kan variere meget fra en relativt simpel vedhæng med så få som to arme til snesevis af lys i en kompleks konfiguration. Den største er Omans Grand Mosque lysekrone, som besidder 1.114 halogenpærer.

Materialer

Lysekroner kan være lavet af støbt bronze, rørformede messing, jern, alabast, krystal, træ og plast, afhængigt af den stil og periode.

Bruger

Traditionelt har er lysekroner brugt i store værelser med højt til loftet, hvor der er behov for en stor mængde af belysning. I dag, er lysekroner bruges mere som dekorative elementer og ikke kun til belysning formål.

Udsmykning

Disse dage lysekroner kan bruges til at dekorere næsten værelse, men størrelsen af Lysekronen bør være proportional med størrelsen af rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com