Beskrivelse af Magnolia blomster

January 16

Menes at være til stede fra begyndelsen af tid, bærer magnolia træer blomstrer, der transporterer beskueren tilbage i tiden til dage gamle skønhed og hård flora, der blev gjort for at overleve. Gennem års klima og geologisk ændring, familie Magnoliaceae trives i hårdføre sorter på verdensplan, elsket af gartnere, der stadig tendens til dem i dag.

Farver

Familien Magnoliaceae har en historie længe og varieret, fuld af sorter, der har naturligvis ændret over tid, og dem, der har været dyrket til look, hårdførhed eller skønhed. Magnolia blomster er ren hvid, mauve til rosenrøde pink eller variationer af lilla. En sort af underkop magnolia, Lennei, bærer blomster af en dyb lilla-røde, mens Grace McDade blomstrer en dejlig lavendel lyserød.

Blomstre former

Magnolia træer bærer forskellige typer af blomstrer, og hver blomst form repræsenterer en art med en række af kultivarer og sorter. Sydlige magnolia eller Bull Bay producerer store, åbne buketter med en konisk centrale beholder. Stjerne magnolia er så opkaldt for klaser af langbenet og lang-grafitmine blomstrer, der vokser i klynger. Underkop magnolia blomstrer har finger-længde, cupped kronblade, der peger opad som de åbne, ofte skjule centrum.

Blomsterbladene

Sigt blomsterbladene refererer til en blomst, der bærer en række dele ligner kronblade, kaldet bægerblade, sammen med ægte kronblade. Bægerbladene oftest er farven på blomsten stilken, og er mindre og spade formet, beregnet til at beskytte bud mens lukket. I nogle blomstrer, herunder magnolia, er bægerblade lige så farverig og fint tekstureret som kronbladene, hvilket gør dem ikke kan skelnes fra hinanden. Magnolia producerer blomster med seks eller flere blomsterblade.

Reproduktiv dele

Nogle blomstrende træer kun producere blomster med ét køn, så de er afhængige af et andet træ til at bestøve dem. Magnolia træer generelt producerer biseksuelle blomster, købedygtig selvbestøvende. Midten af magnolia bloom bærer en konisk beholder, som huser frugtbladene, der indeholder æganlæg eller æg, som er omgivet af støvdragere og støvknapper. Da denne beholder er aflange, det er fremtrædende og kan ses tydeligt i de fleste magnolia arter. Frugten af modne æg bliver lyse orange eller røde frø, udsat på den beholder udvendige, tilføje off-season interesse og mad til fuglene.

Bestøvning

Et fascinerende aspekt af magnolia bloom er historien om denne slægt går tilbage til oldtiden før bee bestøvning menes at være udbredt. Biller er fe Kuma af magnolia, kravler over ekstra hård udendørsbrug af frugtblade, sprede pollen til en taknemmelig vært. Liriodendron, en undergruppe af magnolia indeholder kun tulipan træ-arter, er sorten ensomme bee-bestøvet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com