Beskrivelse af vild hindbær

January 24

Beskrivelse af vild hindbær

Det botaniske navn for den vilde hindbær er Rubus idaeus. Det er en vild slægtning af bramble bush og medlem af rose eller Rosaceae, familie. Den lille, saftig, rød frugt er almindeligvis omtales som hindbær, men det er også kendt som den europæiske Røde hindbær og framboise.

Fysiske egenskaber

Vokser til omkring 6-fods høje og 5 fod bred, er den vilde hindbær en løvfældende busk. Plantens sammensatte ægformede småblade ligner dem af blackberry, men lysere og større. Sin oprejste stængler bærer parallelle rækker af torne, og selv om stængler stå oprejst uafhængigt, Planten formerer godt langs løbere. Hermafrodit blomsterne er selvbestøvende og bestøvede af insekter, producerer klynger af frugt normalt i rød men undertiden gul eller hvid.

Geografiske udbredelse og levesteder

Planten vokser vildt i hække, heder og skovområder, trives på marginale jorden i områder med semishade eller fuld sol. Ideel jordbundsforhold for de vilde hindbær er syre, alkalisk og neutral, anlægget foretrækker fugtig, veldrænet sandy, lerede og lerjord. Rubus idaeus er hjemmehørende i de britiske øer og resten af Europa samt Tyrkiet, central Asien, Sibirien, Kaukasus, Kina og nordlige Japan.

Spiselige anvendelser

Frugten af den vilde hindbær plante kan spises rå eller kogt. Den rå frugt er bedst nydes med fløde, is eller på sin egen, selv om vilde hindbær er lidt mere surt end deres indenlandske slægtninge. Bærrene kan koges på tærter og konserves og bruges til at gøre likør eller smag eddike. Plantens rod er også spiselige hvis godt kogt.

Unge skud af den vilde hindbær anlægget har en lignende tekstur til asparges og kan spises rå eller kogt efter peeling. De tørrede blade af vilde hindbær anlægget bruges som en urtete.

Brug af lægemidler

Den vilde hindbær blade har flere medicinske fordele, herunder anvendelse som en stimulerende, adstringerende, anti-scrofulous og anti-hæmoragisk. Hindbær blade er en effektiv urt til behandling af betingelserne for kvinders reproduktive organer, hjertelidelser og gastrointestinale lidelser. Det kan også være gurglede for at behandle ondt i halsen, betændelse i mund og tandkødsbetændelse.

Frugten har et kølemiddel virkning på kroppen, sænke unormalt høje kropsvarme og slukke tørst. Saftpresning frugter med lidt honning gør en effektiv feber afhjælpe.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com