Beskyttende poser til tomatplanter

December 27

Beskyttende poser til tomatplanter

Hot telte er beskyttende taske dækker kendt som sæson extendere. Poserne er placeret over tomatplanter til at holde planterne varme, så de kan blive plantet tidligere i sæsonen til at få en tidligere høst. De beskyttende poser er generelt lavet af plastik, klud eller papir. Nogle gartnere bruger simpelthen gallon mælk kander sidder over anlægget med den fælles landbrugspolitik skruet ned og jord mounded op rundt i bunden af kanden.

Formål

Beskyttende taske eller hot telt bruges til at give planten med sollys, temperaturkontrol og beskyttelse mod vinden, når planten er fastsat forud for sæsonen. Blomstringsperiode er også bedre kontrolleret resulterer i planter, der producerer større udbytter.

Hvor hen til indkøbe

Beskyttende taske covers, sælges som varmt caps eller varme telte er fundet i hjem forbedring butikker og havecentre under navne som "Smart udendørs produkter", "Secret Jardin" eller "HydroHut." De kommer i størrelser spænder fra de er beregnet til individuelle tomatplanter til dem, der vil dække hele rækker.

Hvordan man bruger

Den beskyttende taske er bestemt til at være efterladt på stedet for ikke mere end 10 dage. Hvis vejret bliver for varmt eller er stadig for koldt, reguleres varigheden af den beskyttende taske er tilbage på plads. Den indre temperatur i posen skal overvåges dagligt og ikke have lov til at hæve sig over 80 grader Fahrenheit og ikke falde til under 29 grader Fahrenheit. Posen skal være ventilerede, giver mulighed for udveksling af luft, især i løbet af dagen, når solen varmer op i haven. Ventilere posen ved at folde op sider af den beskyttende taske, hvis det er så udstyret eller skære en X formet spaltede i toppen af posen, hvis det ikke er.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com