Beton vs træ verandaen

November 9

For mange familier er verandaen en udvidelse af hjem - et sted at byde gæster eller samles på sommeraftener. Træ og beton er de mest almindelige materialer til porches, og begge har deres fordele. Køre gennem dit nabolag at finde eksempler på indgangsparti du indkvartering før du tale med en entreprenør.

Omkostninger

Omkostningerne for en træ veranda versus en konkret veranda er ofte om det samme, selv om priserne kan variere afhængigt af dit geografiske område, samt størrelse og højde på verandaen. Omkostningerne ved træ er ofte lavere i en stærkt træbygninger område end det ville være i ørkenen eller på sletterne. Høj porches kræver tilbagefyldt og komprimeret jord når fremstillet af beton, øge omkostningerne. Specielle funktioner, såsom stemplet beton, også øge omkostningerne.

Vedligeholdelse

Tage hensyn til vedligeholdelse forskelle mellem træ og beton indgangsparti. Træ porches kan skal være genforseglede eller malet, ofte årligt og rådne eller udvikle Splinter hvis forsømt. Blade og snavs kan indsamle i sprækker under træ porches, reducere dræning, eller dyr kan bygge reder der. Træ porches bliver også meget smart i våd eller snedækket betingelser. Beton, generelt kræver kun en lejlighedsvis rengøring med en dæk pensel og en haveslange. Beton kan dog knække, især hvis du bor i et område med perioder af nedfrysning og optøning i løbet af vinteren.

Æstetik

Måske er den vigtigste faktor for de fleste mennesker i at vælge mellem en beton eller træ veranda, hvordan våbenhuset ser ud. Et træ veranda er charmerende på en håndværker bungalow eller victorianske hjem men synes malplaceret på et moderne forstæder hjem. Uanset hvilken materiale, du vælger skal blande problemfrit med dit hjem, samt det omkringliggende kvarter.

Overvejelser

Når det besluttes mellem en beton og træ veranda, bruge det samme materiale, som blev oprindeligt brugt til at opretholde historiske integritet, ifølge den distrikt af Columbia historiske bevaring retningslinjer. Hvis hjemmet er blevet renoveret, skal du finde ud af, hvad det oprindelige materiale var. I almindelighed, havde huse, bygget før 1940 træ indgangsparti. Huse, bygget i efterkrigstidens verdenskrig æra ofte havde konkrete indgangsparti. Check med din boligejer association før ændre veranda materialer eller bygge en ny veranda. Mange samfund har regler, ud over dem, der kræves for historiske bygninger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com