Betonblander Guide

June 21

En betonblander er en maskine, der automatisk blander mørtel og beton. Det sparer tid og arbejdskraft. Store betonblandere tillade dig at blande større partier end det ville være muligt i hånden. Når du planlægger et projekt med beton, skal så du lære hvordan man betjener en betonblander, og hvordan man vælger den rigtige for dit projekt.

Størrelser

Betonblander s kommer i en bred vifte af størrelser. Små bærbare blandere har en nominel kapacitet på omkring 3 kubikfod. De er mest egnet til job som hælde hegn post footings, gør små plader og lappe knust beton. Store bærbare blandere har en nominel kapacitet på omkring 14 kubikfod. De kan håndterer opgaver såsom at gøre terrasser, fortove og indkørsler. De større blandere er enten tow-stand eller transporteres om bord på trailere. De største betonblandere er cement lastbiler, og bruges til de store arbejdspladser som hælde store bygning fundamenter.

Magt

Nogle betonblandere er drevet af gas. Fordi de er uafhængig af stikdåser, kan de bruges på fjerntliggende jobsites, hvor elektriske tilslutninger er ikke tilgængelig. Dog gør benzin dem uegnede til indendørs brug, som dampene ville bygge til farlige niveauer. Elektrisk blandere er brugbar kun indendørs eller udendørs steder med elektriske forretninger.

Sikkerhedsmæssige overvejelser

Når du bruger betonblander s, er det vigtigt at overholde visse sikkerhedsforanstaltninger. Tørt cement støv kan irritere øjne, næse, hals og lungerne. Det kan forårsage kemiske forbrændinger og endda lungekræft. Selv våd beton kan forårsage forbrændinger. Det er vigtigt at bære alkali-resistent handsker, beskyttelsesbriller, fuld længde bukser, lange ærmer og en ansigtsmaske når lastning ingredienserne til mixer og brug det kun i et godt ventileret område. Binde tilbage langt hår og ikke bære smykker, som både kan blive viklet ind i den mixer bevægelige dele.

Brug

Sætte omkring en halv sand og grus til mixer med omkring tre fjerdedele af vandet. Tilføje alle cement og starte mixeren. Lad det løbe indtil ingredienserne er grundigt blandet. Tilføj resten af sand og grus, og bland det. Tilføje de resterende vand som nødvendige for at opnå den ønskede konsistens. Holde åbningen af mixeren er dækket med et fugtigt håndklæde, når det ikke er i brug. Dette hjælper med at holde betonen tørrer for hurtigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com