Betonblok vs støbt fundament vægge

December 22

Betonblok vs støbt fundament vægge

Betonblok vægge er lavet af hule blokke holdt sammen med mørtel, mens hældte vægge er lavet af solid plader af beton. Af denne grund, hældte vægge er generelt betragtes som stærkere og lettere at reparere. Men hvis betonblok væg er tykkere eller forstærket med stål stænger, det kunne være den stærkere fundament efter alle.

Betonblokke

Betonblok vægge er lavet af hule beton blokke formet som store klodser. Pre hældes klodserne er derefter samles på stedet og holdt sammen med mørtel.

Hældt beton

Hældt beton vægge er lavet af det samme byggemateriale som betonblok fundament vægge, men hældes vægge er lavet af solid, hældte plader af beton. Betonen hældes i en eller flere sessioner afhængigt af støbt væg.

Styrke

Selv om styrken af væggen varierer afhængigt af dens tykkelse, er en hældes beton væg generelt stærkere end en betonblok væg. Dette er fordi betonblok væggen er lavet af hule blokke, mens de hældte væg er fyldt hele vejen igennem.

Armeret stål

Tilføje armeret stål til enten væg kan øge sin styrke og gør det bedre valg. Hvis du har mulighed for, altid tilføje stål stænger til din foundation væg, når du bygger det. I nogle stater er det faktisk et krav.

Reparation

Betonblok vægge kan være vanskeligere at reparere end hældt beton vægge. For eksempel når reparation af en utæthed i en blok væg, skal du anvende et lag af beton gips, før du kan forsegle lækagen. Denne ekstra trin er ikke nødvendigt med et støbt beton væg.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com