Betonfundamenter & plader

December 31

Betonfundamenter & plader

Bygherrer har flere valgmuligheder, når grundlaget. Nogle hjem sidder på toppen af beton plader, mens andre hvile på fuld fonde med kældre.

Plader

En betonplade består af en flad betonkonstruktion, afstivet af underliggende foundation footings, hvorpå det færdige hus vil hvile.

Slab typer

Simpel slab fundamenter bruge T-formede footings for at forankre slab i jorden, ifølge ConcreteNetwork.com. Slab på lønklasse eller frost beskyttede plader indarbejde ekstra fod og isolering til at beskytte konkrete mod fugt.

Fuld højde fundamenter

Fuld højde fundamenter udvide nedadgående dybt nok til at give mulighed for en kælder. Tim Carter, fastslår i sin klumme Ask Builder, at disse fonde tilbyder overlegen vejrbeskyttelse, egenskabsværdien og styrke.

Installation

Installere en slab består i at placere instituttet footings og en grus base og derefter hælde beton over et trådnet til at danne slab. I mere komplekse fundamenter, kan bygherrer udgrave dybt nok til at installere en fuld kælder eller i det mindste en krybekælder for nem adgang til VVS-rør.

Overvejelser

Simpel plader billigere og tilbyder lettere installation end fuld fonde, men plader give mindre beskyttelse mod naturkatastrofer, vand og mug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com